ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۳۴۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

کمک به نیازمندان تبدیل به فرهنگ شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: روحیه مردم ایران سرشار از احساسات و عواطف عمیق انسانی در کمک به هم‌نوعان است.
 تدبیر24  : آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در مراسم افطاری فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستی با ابراز خرسندی از حضور در جمع کودکان و نونهالان تحت پوشش این سازمان و آرزوی توفیق برای کارکنان این سازمان اظهار کرد: شیرینی و لذتی که در کمک به نیازمندان نصیب افراد خیر و نیکوکار می‌شود، قابل قیاس با هیچ لذتی نیست.

وی به شکل‌گیری سازمان‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد خیریه در کشور اشاره و تصریح کرد: این روحیه و ویژگی مثبت مردم باید با استفاده از ابزارهای اطلاع‌رسانی، حفظ، تقویت و تبدیل به یک فرهنگ شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تأثیر مثبت و قابل توجه رویکرد پیشگیرانه سازمان بهزیستی کشور در کاهش مشکلات خانواده و اجتماع، گفت: این رویکرد نیازمند یک حرکت سیستماتیک و برنامه‌ریزی دقیق و منسجم از زمان بارداری تا پس از تولد است که نیازمند اطلاع رسانی همه جانبه به خانواده‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی باید برای ایجاد و تولید شغل براساس توانایی‌ها و نیازهای معلولان برنامه‌ریزی کند تا دردها و رنج‌های آنها تا حدود زیادی کاهش یابد.

در ابتدای این مراسم، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت کودکان و خانواده‌های تحت پوشش و برنامه‌های آتی این سازمان پرداخت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
0
1
با درود و سپاس از بیانات ارزشمندی که ایشان در خصوص کمک به نیازمندان و فرهنگ ابراز فرمودند. نکته قابل تامل اینکه در موضوع توسعه پایدار سه رکن موجود است که عبارتند از :اقتصاد، محیط زیست و جامعه که زیربنای آنها آموزش و ساخت فرهنگ است.یکی از ابزارهای کارآمد همه این رکن ها سازمان های مردم نهاد است ، لذا از مسیولین محترم استدعا می گردد در خصوص بسترسازی برای تاسیس و فعالیت اینگونه سازمان ها تلاش و تصمیمات عاجل و اساسی را مورد عنایت قرار دهند تا کشور رو به سوی توسعه پایدار گام بردارد که یکی از نتایج آن رفع نیازمندی در جامعه میباشد.با آرزوی بهروزی هم ميهنان گرامی و پیروزی مسیولین بزرگوار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
0
2
خدا حفظت کنه ایت ا... انشاا...
معلم مهربان
نظر شما: