ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۵۳۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰

یک راه آسان برای تقویت حافظه

یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است که حفظ روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری، انجام ورزش‌های روزانه و حفظ شماره تلفن به جای ذخیره آن می‌تواند در تقویت آن مؤثر باشد.
 تدبیر24   یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است که حفظ روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری، انجام ورزش‌های روزانه و حفظ شماره تلفن به جای ذخیره آن می‌تواند در تقویت آن مؤثر باشد.

فارس نوشت: امیرمحمد شهسوارانی با بیان اینکه یکی از توانمندی‌های مهم ذهن بشر حافظه است، اظهار داشت: توانایی یادگیری و عمل وابستگی کاملی به توانایی ذخیره اطلاعات در مغز دارد. بنابراین یکی از بهترین راه‌های بهبود کیفیت زندگی و توانمندسازی بشر تقویت حافظه است.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: راههای تقویت حافظه شامل حفظ کردن روزانه ۱۲ بیت شعر، پرهیز از مصرف مواد غذایی پرکالری و پرچربی، گرفتن رژیم‌های غذایی کم‌کالری، انجام ورزش‌های روزانه حداقل به مدت یک ساعت، پیاده‌روی روزانه بین یک تا دو ساعت و انجام تمرینات شناختی گوناگون است.

وی افزود: امروزه این تمرینات را می‌توان با استفاده از شطرنج ، سودوکو و برنامه‌هایی که در تلفن‌های همراه هستند اجرا کرد.

این روانشناس تصریح کرد: شیوه ساده‌تر تقویت حافظه حفظ کردن شماره تلفن به جای ذخیره کردن آن در تلفن همراه یا دفترچه است.

وی خاطرنشان کرد: حافظه به عنوان کارکرد اصلی مغز و فرایندهای شناختی است که آسیب‌های وارده به ‌آن طیف وسیعی از اختلالات روانی را به وجود می‌آورد همچنین از دست دادن  حافظه در دوران سالمندی منجر به بیماری‌های زوال عقل می‌شود که معروف‌ترین آن آلزایمر است.

برچسب ها: تدبیر24 حافظه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: