ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 28
کد خبر: ۵۳۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰

لزوم ساماندهی مدیریت سرخابی‌ها

 تدبیر24   رئیس کارگروه نظارت مجلس بر واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس با بیان اینکه مسکوت ماندن دو ماهه واگذاری این دوباشگاه به صلاح نبوده ،‌ به وزارت ورزش توصیه کرد در این مدت ساماندهی مدیریت این دو باشگاه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

حسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)، اظهار کرد: در حال حاضر مشکل مدیریتی در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حرف اول را می زند و من معتقدم وزارت ورزش حداقل تا پیش از واگذاری می تواند این مسأله را جمع کند چرا که موضوع ساماندهی دو باشگاهی که هر کدام 25 میلیون هوادار دارند از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: مدیری که حتی در سطح خیلی پایین هم مدیریت نکرده توان مدیریت در باشگاه های استقلال و پرسپولیس را ندارد به ویژه اینکه انتظاراتی که از مدیریت این دوباشگاه می رود بسیاربالا است بنابراین وزارت ورزش باید ساماندهی مدیریتی این دو باشگاه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

زمانی با اشاره به تنفس دو ماهه برای واگذاری استقلال و پرسپولیس تصریح کرد: مدیریت دو باشگاه در اولویت قرار دارد و باید افرادی در راس این مجموعه ها قرار گیرند که توان گردانندگی آن‌ها را داشته باشند و با کوچکترین مشکل عقب نشینی نکنند و باشگاه را دچار بحران نکنند.

رئیس کارگروه نظارت مجلس بر واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس تاکید کرد و ادامه داد: مجمع دو باشگاه صلاحیت خریداران را تائید نکرده اند و بنابراین فعلا دو ماه فاصله افتاده تا این دوباشگاه برای ورود به مسابقات آماده شوند و بعد برای واگذاری تصمیم‌گیری شود. البته به نظر من این تصمیم مناسبی نبود و بهتر بود موضوع واگذاری در این مقطع تمام می شد.

وی خاطر نشان کرد: اینکه ما یک سال تیم را در حالت واگذاری قرار دادیم و یک دفعه ترمز واگذاری را کشیدیم و گفتیم روال قبل ادامه داشته باشد، به باشگاه ضربه می زند. اما حداقل تا زمانی که این باشگاه ها در اختیار بخش دولتی هستند باید مراقبت شود تا از جانب مدیریت لطمه ای به آن‌ها وارد نشود، بعد از آن تیم به هر که واگذار شد خودشان تصمیم می گیرند که مدیریت را نگه دارند یا آن‌ها را تعویض کنند.

زمانی با اشاره به بروز نارضایتی هایی در هواداران پرسپولیس ، ساماندهی مدیریت دو باشگاه را برای جلب رضایت هواداران ضروری دانست و گفت: من حداقل یک ماه پیش ، پیش بینی کرده بودم که روندی که وجود دارد باعث بروز اعتراضات هواداران خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: