آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۳۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹

سومین سفر وزیر دادگستری به یزد

وزیر دادگستری، به مناسبت هفته قوه قضائیه در یزد حضور می‌یابد.
 تدبیر24: حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در مراسمی که به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و شهدای حزب جمهوری در یزد برگزار می‌شود، سخنرانی می‌کند.

وزیر دادگستری پیش از این، در دومین سالگرد تشکیل کانون بسیج حقوقدانان یزد در آذرماه ۹۲ و سالروز پیروزی انقلاب در بهمن ۹۲ به یزد سفر کرده بود.

این مراسم امروز هشتم تیرماه در مسجد حظیره یزد برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: