ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۸

دراین دولت نگران سرعت اینترنت نباشید

تدبیر24:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که مردم به پست اعتماد دارند اما خواسته دولت افزایش سرعت در امور ارتباطی است.

به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ابزارهای نوین ارتباطی و نقش آنها در جامعه اظهار کرد: سبک زندگی در دنیا عوض شده است و فناوریهای جدید، علاوه بر مزایای که دارند، معایبی هم دارند اما اگر خوب استفاده شوند مزایا بر معایب غالب است.

واعظی با نگاهی به عملکرد پست درباره تکنولوژیهای جدید تصریح کرد: نکته این است که تکنولوژیهای جدید ارتباطی جای نامه نگاری را نمی گیرد و از سوی دیگر کاربرد پست هم تفاوت کرده است. در گذشته پست به نامه نگاری محدود می شد اما امروزه پست در دنیا و ایران در ارتباط تنگاتنگ با زندگی خانواده‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پست نیاز به فرهنگ سازی داریم خاطرنشان کرد: اقدامات موثری از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص دنبال می‌شود و مردم به پست اعتماد دارند. اگر بتوانیم هر ماه یک سرویس جدید به مردم ارائه دهیم می توانیم در شرایط آمد و شدید همراه با ترافیک روند زندگی را تسهیل کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: می خواهیم علاوه بر اعتمادی که در بین مردم نسبت به پست وجود دارد سرعت عمل نیز بالا رود و از این رو در حال برنامه ریزی سامانه‌ای تحت عنوان 193 هستیم که ارتباط نزدیکی بین شرکت پست و مردم باشد که نیازها و خواسته‌های و گلایه‌های مردم را بررسی می کند.

محمود واعظی در خصوص افزایش سرعت اینترنت در کشور گفت: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالاست و پهنای باند بین المللی ما محدود است که اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که باید چند برابر افزایش پیدا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم که در گفت‌وگوی تلفنی با یک برنامه رادیویی س یادآور شد: پروژه‌های مختلفی در این خصوص طراحی شده است و با جدیت خواسته مردم دنبال خواهد شد و امید است که به تدریج سرعت اینترنت افزایش یابد و پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر افزایش یابد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: