تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۳۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴

ارائه نخستین درمان‌ برای بیماری «مرس»

دانشمندان دانشکده مدرسه پزشکی دانشگاه مریلند، درمان‌های احتمالی را برای ویروس مرگبار مرس ارائه داده‌اند.
 تدبیر24: این ویروس که به تازگی در کره جنوبی شیوع یافته، از زمان کشف در سه سال پیش، بیش از 400 تن را در عربستان به کام مرگ برده است.

محققان دانشگاه مریلند با همکاری شرکت داروسازی Regeneron در امریکا، دو پادتن (آنتی‌بادی) را برای پیشگیری و درمان این بیماری ارائه داده‌اند.

در آزمایشات انجام‌شده، دو پادتن به نام‌های REGN3051 و REGN3048 توانایی خنثی‌کردن ویروس را نشان داده‌اند.

مرس می‌تواند موجب بروز علائم تنفسی شدید شود و این داروها نخستین نمونه‌هایی هستند که مدل‌های حیوانی مبتلا به ویروس مرس را درمان کرده‌اند.

ماتیو فریمن، استادیار میکروب‌شناسی و ایمنی‌شناسی در دانشگاه مریلند و همکارانش امیدوارند مطالعات بالینی را به منظور تاثیرات دو پادتن ارائه‌شده بر روی انسان‌ها انجام دهند تا نتایج این تحقیق سرانجام برای کمک به افراد آلوده کارآمد باشد.

مرس نخستین بار در سال 2012 در عربستان سعودی ظهور کرد. به نظر می‌رسد این ویروس از شترها به انسان‌ سرایت می‌کند و شترها نیز احتمالا از طریق خفاش‌ها به آن آلوده شده‌اند.

تحقیقات نشان داده‌ این بیماری شبیه سندروم حاد تنفسی (سارس) است و هر دوی آن‌ها مشکلات تنفسی شدید ایجاد می‌کنند و اغلب مرگبار هستند.

دانشمندان حاضر در این تحقیق همچنین گونه جدید موش‌ها را طراحی کردند که به آن‌ها در درک مرس و ارائه درمان‌هایی برای آن کمک می‌کند.

شیوع این ویروس در کره جنوبی ماه گذشته و زمانی شروع شد که یک شهروند کره‌ای از عربستان به کشورش بازگشت. وی پیش از تشخیص مقامات رسمی بسیاری را به این ویروس آلوده کرد. تاکنون حدود 180 نفر در کره به مرس آلوده شده‌اند و حدود 30 تن از این افراد جان باخته‌اند.

جزئیات این دستاورد علمی در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم آمریکا ارائه شد.
برچسب ها: تدبیر24 ویروس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: