ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۳۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۶
تندروهای آمریکا هم طبل دشمنی را می‌کوبند

وقتی کیهان به تریبون تندروهای آمریکا تبدیل می‌شود

مشخص نیست که روزنامه کیهان چرا برای اینکه ثابت کند دیپلماسی دولت روحانی از پیش شکست خورده است، اینگونه به رسانه‌ی دشمنان ایران تبدیل شده است؟

تدبیر24 : سایت وزین و اعتدالگرای سلام نو نوشت : از شاید در هر روز ده‌ها تن از نمایندگان کنگره آمریکا مصاحبه کنند و در خصوص مسائل مختلف موضع‌گیری کنند. با توجه به اینکه این روز‌ها مساله ایران در میان سیاسیون آمریکا به یکی از موضوعات داغ تبدیل شده، طبیعی‌است که روزانه چندین نفر از تحلیل‌گران، سیاسیون و مسئولین آمریکایی در خصوص مساله ایران در رسانه‌هایشان اظهار نظر کنند. اما اخباری که روزنامه کیهان از این بین برای بازنشر انتخاب می‌کند، خط رسانه‌ای جالبی را دنبال می‌کنند.

به طور مثال خبری که کیهان امروز پوشش داده‌ است مربوط فعالیت‌های اخیر ترنت فرانکز می‌شود. با وجود تحولاتی که اخیرا در جهان دیپلماسی منجر به کاهش تنش‌ها بین ایران و غرب شده، این نماینده کنگره آمریکا با وجود عدم همراهی اکثریت این مجلس، شروع به رایزنی برای تصویب لایحه‌ای برای صدور اجازه حمله نظامی به ایران کرده است. در حالی‌که به زمان مذاکرات ایران و ۵+۱ در سوئیس نزدیک می‌شویم تحرکات تندروهای حزب جمهوری‌خواه مانند این نماینده کنگره، با هدف تاثیرگذاری بر روند کاهش تنش‌ها در این مذاکرات تحلیل می‌شود.

گفتنیست در حالی از بین اظهارات سیاسیون آمریکا در مورد ایران، سخنان و گزارش کار ترنت فرانکز مورد توجه کیهان قرار می‌گیرد و در صفحه سیاسی این روزنامه منتشر می‌شود که وی از جمله حامیان سرسخت سازمان منافقین است.

کیهان در شماره امروز خود، در همین راستا خبر دیگری هم منتشر کرده که مربوط به فارن افرز یکی دیگر از تندروهای حزب جمهوری‌خواه است. مشخص نیست که روزنامه کیهان چرا برای اینکه ثابت کند دیپلماسی دولت روحانی از پیش شکست خورده است، اینگونه به رسانهٔ دشمنان کشورمان تبدیل شده است؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
2
2
اگرتندروهای امریکاراباباصطلاح تندروهای ایران(بزعم شما)یکی بدانیم آیابقیه صاحبنظران امریکایی ودولتیهایش ومعتدلینی چون شما درآن دیاربا همین لحن وادبیات باآنهاصحبت میکنند؟!چراکمی ازآنهایادنمیگیرید.؟
دارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
0
1
این یک سفسطه و غللط مصطلح است که کیهانی ها به آن پابند هستند . ( دشمن دشمن من دوست من است ) !!!
نظر شما: