ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۳۸۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱

‌صنعت و معدن نیروی محرکه توسعه اقتصادی‌

رئیس خانه صنعت و معدن ساوه و زرندیه گفت: گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن گامی موثر در جهت تحقق همدلی و همزبانی است.
 تدبیر24محمدرضا منصوری به مناسبت فرا رسیدن 10 تیرماه روز ملی صنعت و معدن با اشاره به نامگذاری سال 1394به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت از سوی مقام معظم رهبری اظهارکرد: با توجه به نقش محوری صنعت و معدن در اشتغالزایی و رونق اقتصادی، بزرگداشت روز صنعت و معدن گامی موثر در جهت تحقق شعار سال است.

وی بیان کرد: توجه وی‍‍ژه به اصلی‌ترین نیروی محرکه اقتصاد یعنی صنعت و معدن، رشد و توسعه اقتصادی روزافزون را در پی خواهد داشت.

به گفته وی، طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دهم تیرماه روز صنعت و معدن نامگذاری شده است و این روز فرصت مغتنمی است که به مهم‌ترین موتور محرک اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن توجهی ویژه شود، چرا که این بخش به عنوان مولد اشتغال پایدار در افزایش تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه نقش بسزایی دارد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر دست در دست هم دادن دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی اظهار کرد: در این راستا آنچه توجه بسیاری را می‌طلبد حمایت از توسعه آموزش و پژوهش، ترویج و نشر دستاوردها و نتایج تحقیقات و هدایت و بهره‌گیری از توانمندی‌های مراکز آموزشی و پژوهشی و فناوری جهت رشد و توسعه روزافزون بخش‌های مختلف صنعت و معدن است، نسل کارآفرین دانشگاهی تربیت نمی‌شود، مگر اینکه با صنعت ارتباط دائم داشته باشد.

رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنفی و صنعتی استان مرکزی در ادامه بر لزوم توجه به صنایع و بنگاه‌های کوچک و متوسط به منظور اشتغال‌زایی تاکید کرد و گفت: این صنایع ظرفیت اشتغالزایی فراوانی دارند و باید مورد توجه جدی قرار بگیرند، زیرا این صنایع در سطح کلان، به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک می‌توانند منبع کارآفرینی زیادی باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: