ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

جایزه دوربان برای اصغر فرهادی

فیلم «گذشته» جدیدترین ساخته «اصغر فرهادی» موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه از سی و چهارمین جشنواره فیلم «دوربان» آفریقای جنوبی شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، سی و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم «دوربان» آفریقای جنوبی در حالی به کار خود پایان داد که فیلم «گذشته»، ساخته جدید اصغر فرهادی موفق به کسب جایزه بهترین فیلمنامه این رویداد سینمایی شد.
فیلم «گذشته» امسال در بخش رقابتی شصت‌وششمین جشنواره فیلم کن حضور داشت و توانست جایزه بهترین فیلم معنوی و همچنین بهترین بازیگر زن را برای «برنیس بژو» به ارمغان آورد و پیش از این در جشنواره‌های فیلم سیدنی و مونیخ نیز به نمایش گذاشته شده بود.
در دیگر بخش‌ها هیأت داوران جشنواره فیلم «دوربان»، فیلم «سرزمین امید» ساخته «سیون سونو» کارگردان مطرح ژاپنی را به عنوان بهترین فیلم خارجی این رویداد سینمایی برگزیدند و جایزه بهترین کارگردانی جشنواره نیز به «خاویر دولان» کارگردان کانادایی فیلم «لورنس انی وی» رسید.
فیلم «زندان» به کارگردانی «اندرو ورسادله» در این دوره از جشنواره فیلم «دوربان»، به عنوان بهترین فیلم از کشور میزبان یعنی آفریقای جنوبی انتخاب شد.
جشنواره فیلم دوربان از 18جولای آغاز به کار کرد و 28 جولای به کار خود پایان داد و درمجموع 74 فیلم سینمایی، 48 فیلم مستند و نیز 45 فیلم کوتاه در این رویداد سینمایی به روی پرده رفتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: