ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۳۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹

حضور ژاپن در رزمایش نظامی مشترک آمریکا و استرالیا

  تدبیر24 : آمریکا و استرالیا امروز (یکشنبه) در حالی رزمایش گسترده نظامی و دوسالانه خود را آغاز کرده‌اند که ژاپن نیز برای نخستین بار و در بحبوحه تنش‌ها با چین در این رزمایش شرکت می‌کند.

این رزمایش در دو منطقه استرالیا با حضور 30 هزار تن از پرسنل آمریکا و استرالیا به صورت دریایی و هوایی و زمینی در حال انجام است.

حدود 40 تن از پرسنل ارتش ژاپن نیروهای دفاع شخصی زمینی نیز قرار است در این رزمایش مشترک و دو سالانه میان آمریکا و استرالیا حضور داشته باشند. همچنین 500 تن از نیروهای نیوزلند نیز در این رزمایش حضور دارند. این رزمایش 21 ژوئیه پایان می‌یابد.

تونی ابوت، نخست‌وزیر استرالیا در سیدنی گفت: این یک ائتلاف بسیار بسیار مهم است. این رابطه‌ای بسیار مهم میان استرالیا و آمریکاست به ویژه در زمانی که دو کشور با چالش‌های بسیار حساس در بخش‌های مختلف جهان به ویژه در خاورمیانه مواجهند.

این رزمایش دو سالانه برای ششمین بار است که انجام می‌شود و در بحبوحه افزایش قدرت نهایی نظامی و اقتصادی چین در منطقه صورت می‌گیرد.

جان لی، کارشناس امور چین در دانشگاه سیدنی گفت: علت اصلی این رزمایش‌ها اقدامات چین در دریای چین جوبی و شرقی است.

در سال‌های اخیر استرالیا روابط خود با ژاپن را افزایش داده و در ژوئیه 2014، توکیو را صمیمی‌ترین دوست خود اعلام کرد. کانبرا همچنین در حال بررسی خرید زیردریایی‌ از ژاپن است.

متحدان دیگر آمریکا چون سنگاپور، مالزی، هندوستان ویتنام و فیلیپین نیز قرار است پشتیبانی این رزمایش را برعهده داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: