ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۳۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰

چقدر همراه غذا مواد سرطان‌زا می‌خوریم؟!

  تدبیر24 : معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شروع بیش از یکساله طرح سنجش نیترات در محصولات کشاورزی اظهار کرد: هنوز اطلاعات در این زمینه تکمیل نشده و اجرای طرح کماکان ادامه دارد.

دکتر قباد محمدی با بیان اینکه استفاده از کودهای شیمیایی در کشور تقریبا با میانگین جهانی برابر است، گفت: خطری که در زمینه کودهای شیمیایی وجود دارد، استفاده بیش از حد از نیترات است.

وی اظهار کرد: بالا رفتن نیترات در محصولات کشاورزی مانند سبزیجات و میوه‌جات احتمال سرطان‌زایی محصول را افزایش می‌دهد.

محمدی اظهار کرد: تا حدی وجود نیترات در محصول طبیعی است، زیرا ریشه برخی گیاهان نیترات خاک را جذب می‌کند و کاری در این زمینه نمی‌توان کرد و در یک حد مجاز وجود نیترات مانعی ندارد.

وی افزود: همچنین در مواردی خاک و آب مورد استفاده حاوی نیترات هستند و اینگونه نیست که تنها منبع نیترات موجود در گیاه از طریق کود فراهم شده باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: تنها مسئله مهم این است که نیترات از هر منبعی که تامین می‌شود از حد مجازی در محصولات کشاورزی بالا نرود.

وی اظهار کرد: در همین رستا همواره نظارت‌هایی را بر عرضه محصولات کشاورزی در میدانهای میوه و تره بار استان داشته‌ایم.

محمدی افزود: از ابتدای سال گذشته طرح سنجش نیترات محصولات کشاورزی در سطح اماکن عرضه محصولات کشاورزی استان آغاز شده که در حال حاضر نتایج آن تکمیل نشده و این طرح هنوز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه آزمایشات در این زمینه برای جمع آوری اطلاعات در زمینه میزان نیترات موجود در محصولات کشاورزی است، گفت: تمام آزمایشات ما فعلا تنها برای جمع‌آوری یک بانک اطلاعاتی در زمینه میزان این ماده شیمیایی در محصولات است و نتایج آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تصمیمات بعدی ارسال می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص آخرین وضعیت نیترات در محصولات کشاورزی استان، اظهارکرد: با نمونه برداری‌های انجام شده میزان نیترات در برخی محصولات بالا و نگران کننده و در برخی دیگر در حد مجاز بوده و فعلا تا جمع‌آوری نهایی اطلاعات و آزمایشات در فصول مختلف سال نمی‌توان در خصوص وضعیت نیترات محصولات کشاورزی استان اظهارنظر کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: