آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۵۴۲۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴

بلاتکلیفی طرح وزارت نفت برای صادرات برق

 تدبیر24مدیرعامل شرکت توانیر در خصوص سرنوشت طرح وزارت نفت برای مشارکت در صادرات برق، گفت: این طرح در مرحله کارشناسی قرار دارد و هنوز نتیجه‌ای از آن حاصل نشده است.
 آرش کردی در نشستی خبری  گفت:‌ وظیفه وزارت نفت صادرات گاز و وزارت نیرو صادرات برق است که وزارت نیرو وظیفه خود را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بحث صادرات انرژی تنها مربوط به شرایط اقتصادی نمی‌شود لذا ما به دنبال ایجاد مطلوبیت در صنعت برق هستیم.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه وزارت نیرو و توانیر به دنبال تبادل برق با کشورهای همسایه هستند، اظهار کرد: هدف این است که در ازای برق صادراتی در شرایط نیاز برق وارد کنیم.

کردی با بیان اینکه در حال حاضر به تمام کشورهای همسایه به جز کشورهای حاشیه خلیج‌فارس برق صادر می‌شود، گفت: بیشترین میزان صادرات برق به عراق است و مجموعا سال گذشته 10 میلیارد کیلووات ساعت برق صادر شده است.
برچسب ها: تدبیر24 وزارت نفت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: