اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۵۴۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵

داعش تهدید کرد سر مجسمه آزادی آمریکا را قطع می‌کند

اعضای داعش با انتشار تصویری در شبکه‌های اجتماعی، دولت آمریکا را به قطع سر مجسمه آزادی و اشغال نیویورک تهدید کردند.
 تدبیر24: به نقل از پایگاه خبری ارم نیوز، گروه تروریستی داعش در شبکه اجتماعی توییتر، عکسی از مجسمه آزادی منتشر کرد که این مجسمه در حالی که پرچم داعش را در دست دارد و سر آن قطع شده، نشان می‌دهد.

همچنین در این عکس شهر نیویورک در حالی که در آتش می‌سوزد، نمایش داده شده است. در زیر این تصویر نیز نوشته شده «به زودی... دولت خلافت اسلامی.»

کاربران توییتر نیز در واکنش به این عکس، با تمسخر نوشتند: داعش باید اسکار دریافت کند.

کاربری دیگر نیز این گونه نوشت: تمام آنچه که داعش در اختیار دارد در مرگ و تخریب خلاصه می‌شود و این اسلام نیست.

داعش با کشتار وحشیانه هزاران شهروند در سوریه و عراق و فیلمبرداری از این اقدامات و سپس انتشار آنها در شبکه‌های اجتماعی می‌خواهد رعب و وحشت را در دل مردم ایجاد کند.

این گروه تروریستی که از دهم ژوئن 2014 کنترل شهر موصل عراق و نیز مناطق وسیعی از شمال و شرق سوریه را در همان ماه به تصرف خود درآورد تنفر کشورها و مردم جهان را برانگیخته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: