بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
جمعه ۰۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 28
کد خبر: ۵۴۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۰

آرزوهای‌تان را در فرزندان نجویید

 تدبیر24: یک کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی از والدین خواست به فرزندان‌شان اجازه بدهند بر اساس علائق و توانایی‌ها رشته تحصیلی‌شان را برای آینده برگزینند و به دنبال برآوردن آرزوهای خود در فرزندان‌شان نباشند.

محمد احمدی  با تاکید بر اهمیت انتخاب رشته تحصیلی در آینده فردی و شغلی افراد، گفت: بهتر است خانواده‌ها در انتخاب رشته تحصیلی فرزندان‌شان اولویت را بر علایق فرزندان‌شان بگذارند و از تحمیل خواسته‌های خود به آنها خودداری کنند.

احمدی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه برخی والدین به دنبال برآوردن آرزوهای شکست خورده خود در فرزندان‌شان هستند و در تلاشند تا هر طور شده ناکامی و شکست‌های خود را در فرزندان‌شان جبران کنند، گفت: خانواده‌ها باید به این مهم توجه داشته باشند که هر فردی استعداد و علایق خاص خودش را دارد، لذا پافشاری و اصرار آنها بر حضور فرزندان‌شان در یک حوزه خاص، کار درستی نیست.

وی افزود: اصرار خانواده‌ها بر حضور فرزندان‌شان در یک حوزه خاص که مورد علاقه آنها نیست سبب خواهد شد تا فرد در آینده با مشکلاتی مواجه شود، لذا توصیه می‌شود خانواده‌ها به فرزندان خود اجازه بدهند تا خودشان برای زندگی خود تصمیم بگیرند، چراکه در این صورت در آینده نیز موفق‌تر خواهند بود.

احمدی با بیان اینکه هر فردی علایق، استعدادها و توانمندی‌های خاص خودش را دارد، افزود: والدین باید بدانند که با تحمیل خواسته خود به فرزندان‌شان می‌توانند مشکلات زیادی را پیش روی آینده آنها قرار دهند، چراکه فردی که مثلا می‌تواند یک مکانیک خوب باشد قطعا نخواهد توانست در رشته‌هایی مثل پزشکی، مهندسی و غیره موفق باشد.

احمدی ادامه داد: خانواده‌ها باید بدانند که فرزندشان ممکن است اصلا استعداد و علاقه‌ای به رشته دلخواه آنها نداشته باشد و شاید فردی نتواند در رشته‌ای مثل پزشکی یا مهندسی اصلا ورود پیدا کند و چه بسا همان فرد یک مکانیک، ورزشکار و هنرمند خوب شود و بتواند در حوزه‌های دیگر به رشد و شکوفایی برسد، در حالیکه اصرار خانواده‌ به تحصیل او در رشته ای خاص حتی ممکن است او را به ورطه‌های دیگری بکشاند.

وی در ادامه با اشاره به آمار بالای دانش‌آموزان رشته تجربی به دلیل تمایل زیاد خانواده‌ها به تحصیل فرزندان‌شان در رشته‌های پزشکی، به دیدگاه حاکم بر جامعه مبنی بر اینکه همه دوست دارند فرزندان‌شان دکتر یا مهندس شوند اشاره کرد و گفت: این دیدگاه نگرش درستی نیست، چراکه هم جامعه به شغل های دیگری نیاز دارد و هم همه افراد استعداد و علاقه تحصیل و کار در این رشته ها را ندارند.

وی افزود: انتخاب رشته تحصیلی در مقطع متوسطه اولین گامی است که یک نوجوان به سوی شغل و هویت آینده خود برمی‌دارد و خانواده‌ها باید فرزندشان را در انتخاب بهترین رشته که متناسب با علایق و استعدادهای او است، راهنمایی کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: