اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۵۴۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳

برخورد نیروی انتظامی با مانتوهای شیشه‌ای

دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:‌ مانتوهای شیشه ای، حریر و گیپور که در حال حاضر در سطح شهر می‌بینید تولید کارگروه‌های تولید لباس است و ارتباطی به موسسات مد و لباس ندارد و وظیفه نیروی انتظامی و دیگر نهادهای مرتبط برخورد با آن‌هاست.
 تدبیر24: دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:‌ مانتوهای شیشه ای، حریر و گیپور که در حال حاضر در سطح شهر می‌بینید تولید کارگروه‌های تولید لباس است و ارتباطی به موسسات مد و لباس ندارد و وظیفه نیروی انتظامی و دیگر نهادهای مرتبط برخورد با آن‌هاست.

حمید قبادی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما درباره مانتوهای نامناسب موجود در بازار و تبلیغاتی که روی آن‌ها می‌شود افزود: تمام موسساتی که عکس‌های نامناسب بانوان را در فضای مجازی با نام موسسات زیر نظر کارگروه مد و لباس منتشر می‌کند غیرمجاز هستند و اگر موسسه مجازی چنین کاری را انجام دهد به شدت مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

وی گفت: هیچ یک از موسسات زیر نظر کارگروه مد و لباس حق انتشار تصاویر نامناسب از پوشش خانم‌ها را در فضای مجازی ندارند و تمام موسسات خاطی خارج از دایره این کارگروه هستند.

قبادی افزود: ما به دلیل ارتباط خوبی که با اتحادیه داریم متوجه تمام فعالیت‌های واحدهای مجوزدار هستیم و قطعاً مانتوهای گیپور و یا حریر تولید اماکن غیرمجاز است و از طریق دولت باید با آن ها برخورد شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: