ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۴۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸

خانه تکانی در بازار سرمایه

 تدبیر24بعد از تغییرات مدیریتی در سازمان بورس و جا به جایی معاونت‌های این سازمان در ماه های اخیر، این بار زمزمه تغییر در چهار بورس کشور قوت گرفته و قرار است به زودی مدیران جدیدی برای آنها انتخاب شود.

 بعد از تکیه محمد فطانت بر کرسی سازمان بورس در آذر ماه سال گذشته، تغییرات مدیریتی در این سازمان آغاز و تیم جدید جایگزین تیم قبلی شد به گونه ای که اخیرا تمام معاونت های سازمان بورس تغییر کرد و شش حکم جدید در این سازمان صادر شد.

حال بعد از انجام تغییرات در سازمان بورس، رییس این سازمان در صدد تغییر مدیران چهار بورس کشور برآمده است؛ به طوری که این سازمان پیشنهاداتی در خصوص تغییر مدیران بورس ها مطرح کرده و به زودی قرار است بازار سرمایه با یک خانه تکانی جدی مواجه شود. بر این اساس در تازه ترین رویداد قرار است مدیرعامل بورس کالا بعد از چهار سال تغییر کند و فرد جدیدی جایگزین وی شود. به این صورت که با تغییر هفت عضو حقیقی هیات مدیره این بورس در روزهای گذشته، سازمان بورس پیشنهاداتی برای تغییر مدیر عامل آن به هیات مدیره جدید ارائه کرده است.

بررسی ها از روند تغییرات در بورس کالا نشان می دهد که روز گذشته جلسه تایید صلاحیت اعضای هیات مدیره با مسئولین سازمان و شورای بورس برگزار شده و قرار است در اولین جلسه هیات مدیره که فردا سه‌شنبه برگزار می‌شود، در خصوص تعیین رئیس و نایب رئیس هیات مدیره و همچنین مدیر عامل بورس کالا تصمیم‌گیری شود که ممکن است هیات مدیره جدید، مدیر عامل را ابقا کرده یا مدیر جدیدی را انتخاب کند؛ اما بررسی ها نشان می دهد که بحث تغییر مدیر عامل جدید بورس کالا جدی شده و قرار است حامد سلطانی نژاد مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی جایگزین حسین پناهیان شود.

علاوه بر این، بررسی ها حاکی از آن است که تغییراتی که از بورس کالا آغاز شده است در آینده نزدیک می تواند به سایر بورس ها هم سرایت کند زیرا سازمان بورس سیاست جابه جایی را در پیش گرفته و قصد دارد بعد از نهایی شدن توافق هسته‌ای، مدیران عامل سایر بورس‌ها یعنی بورس انرژی، بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس را تغییر دهد.

تغییرات در ارکان بازار سرمایه در حالی صورت می‌گیرد که طبق قانون، هیات مدیره بورس‌ها باید نسبت به انتخاب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل اقدام کنند و سازمان بورس به عنوان مقام ناظر تنها می‌تواند نقطه نظرات خود را در این خصوص مطرح کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: