ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲

کنگره آمریکا ،مخالف توافق هسته ای

روزنامه وال استریت ژورنال نوشت، هرگونه توافق هسته ای با ایران با مخالفت شدید در کنگره آمریکا مواجه خواهد شد.
 تدبیر24: روزنامه وال استریت ژورنال نوشت، هرگونه توافق هسته ای با ایران با مخالفت شدید در کنگره آمریکا مواجه خواهد شد.

به نقل از پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در مطلبی به قلم کریستینا پترسون نوشت، رهبران جمهوری خواه ، ادعا کردند هرگونه توافق هسته ای با ایران با مخالفت شدید کنگره که تحت کنترل جمهوری خواهان است، مواجه خواهد شد.

چند هفته است که جمهوری خواهان از باراک اوباما رئیس جمهور و دیپلمات های تیم آمریکایی خواسته اند مذاکرات را که هدف آن جلوگیری از تلاش ایران برای ساخت بمب اتمی است را ترک کنند. در شرایطی که مقامات ارشد روز یکشنبه وارد مرحله حساس مذاکرات هسته ای با ایران شدند، رهبران جمهوری خواه گفتند تردید دارند توافق نهایی مورد قبول اکثر جمهوری خواهان باشد.

میچ مک کانل رهبر اکثریت مجلس سنای آمریکا روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه خبری فاکس نیوز گفت در صورت نهایی شدن توافق، قبولاندن آن به کنگره کار بسیار دشواری خواهد بود. وی گفت درباره این که در هر گونه توافقی همچنان ایران ظرفیت تولید سلاح هسته ای را داشته باشد، نگران است.

جان بینر رئیس مجلس نمایندگان امریکا نیز گفت به نظر می رسد دولت قصد ندارد در امضای توافق هسته ای، استانداردهایی را که تعهد کرده بود، رعایت کند. 

دموکرات ها خوشبینند

برخی دموکرات ها گفتند، خوشبین اند که دولت تنها توافقی را امضا خواهد کرد که نظارت های موثر را بر توانمندی هسته ای ایران الزام آور می کند.

این روزنامه در ادامه با اشاره به قانونی که کنگره آمریکا درباره توافق هسته ای ایران تصویب کرده است، نوشت، بر اساس قانون مصوب کنگره در ماه مه، تا قبل از شصت روز دوره تعیین شده برای بازبینی توافق هسته ای در کنگره، اوباما قادر نخواهد بود هیچ یک از تحریم ها علیه ایران را لغو کند.

در این شصت روز کنگره فرصت خواهد داشت درباره تصویب یا رد توافق هسته ای تصمیم گیری کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: