ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۷

واردات ایران۸.۷میلیارددلارافزایش یافت

 تدبیر24: اوپک با اشاره به واردات ۸۹۳ میلیارد دلاری اعضای این سازمان در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد واردات کالا و خدمات به ایران در این سال رشد ۱۹ درصدی داشته و به ۵۵.۱ میلیارد دلار رسیده است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام در بولتن آماری سالیانه خود از واردات 893 میلیارد دلاری کشورهای عضو این سازمان در سال 2014 خبر داده است.

واردات 12 عضو اوپک که در سال 2013 بالغ بر 878 میلیارد دلار بوده این رقم در سال 2014 با رشد 2 درصدی مواجه شده و به 893 میلیارد دلار رسیده است.

میزان صادرات نفت اوپک در سال 2014 نیز 964 میلیارد دلار اعلام شده که بدین ترتیب با کم کردن رقم واردات، تنها 71 میلیارد دلار از درآمد نفتی اوپک باقی مانده است.

بر اساس این گزارش واردات ایران در سال 2014 با رشد قابل توجه 19 درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده و به 55.1 میلیارد دلار رسیده است.

ایران که در سال 2013 بالغ بر 46.4 میلیارد دلار کالا و خدمات وارد کرده بود این رقم را در سال 2014، 8.7 میلیارد دلار افزایش داده و به 55.1 میلیارد دلار رسانده است.

امارات بزرگترین واردکننده کالا و خدمات در میان اعضای اوپک شناخته شده به طوری که 298 میلیارد دلار در سال 2014 واردات داشته است. عربستان با واردات 179 میلیارد دلاری و نیجریه با 62 میلیارد دلار واردات به ترتیب در رتبه های دوم و سوم از این نظر قرار داشته اند.

میزان واردات سایر اعضای اوپک عبارت است از: عراق 61.7 میلیارد دلار، الجزایر 59 میلیارد دلار، آنگولا 27.5 میلیارد دلار، اکوادور 26.6 میلیارد دلار، کویت 31.4 میلیارد دلار، لیبی 13.6 میلیارد دلار، قطر 30.4 میلیارد دلار و ونزوئلا 47.7 میلیارد دلار.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: