ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۴۳۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳

یادداشت وزیربهداشت بعدازحضورش در سرای احسان

 تدبیر24: دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی چندی پیش مهمان سرای احسان بود. حضور وی در میان بیماران با ضیافت افطاری همراه بود. به گزارش خبرنگار تدبیر24 دکتر هاشمی طی یادداشتی که در سایت شخصی اش منتشر کرده است درباره حضورش در سرای احسان اینگونه می نویسد :

در ماه بندگی و احسان خدا فرصتی فراهم شد تا به بهانه نشستن بر سر سفره افطار انسان‌هایی خاص که به هر دلیل لباس عافیت به تن ندارند، با تنی چند از همکاران، راهی سرای احسان شویم.
محلی برای نگهداری بیماران اعصاب و روان، بیمارانی با شرایط خاص که نیازمند نگهداری و مراقبت ویژه هستند، از اختلالات گوناگون رنج می‌برند و تیم مراقبت و درمان آنان در آسایشگاه، زحمتی فراوان را متحمل می‌شوند.
خادمین سرای احسان اغلب افرادی هستند که برای خدمت به آنان که جامعه فراموش‌شان کرده با خدای خود عهده بسته‌اند.
درمان بیماران روانی مزمن اما به خاطر طولانی بودن بیماری و کاهش عملکرد بیماران، باید به صورت همکاری بین کادر درمانی و خانواده انجام شود و در صورت وجود مراکز مناسب و خانواده موثر، بسیاری از این بیماران می‌توانند حداقل‌های خودکفایی را دارا شده و به جامعه بازگردند.
مدیران و مددکاران سرای احسان در زمینه نگهداری این بیماران گام‌های موثری برداشته‌اند و به رغم بسیاری از کمبودها تلاش کرده‌اند از رنج این بیماران کم کنند؛ اما همچنان برای ادامه فعالیت، نیازمند افزایش و به روز شدن امکانات، آموزش بیشتر حرفه‌ای پرسنل و... هستند.
در ایران، کشوری که جای جایش مزین به نام مولای متقیان، حضرت علی(ع) است و همه آرزو دارند مرام و منش آن بزرگوار در همه ابعاد زندگی جاری باشد، این انتظار وجود دارد که حکومت و مردم، در یاری رساندن به نیازمندان و بر طرف ساختن مشکلات افراد نقش موثرتری ایفا کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: