آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸
خبرفوری

پایان مناقشه اتمی 12 ساله ایران و 1+5/ توافق شد

ایران و 1+5 پس از حدود دو هفته مذاکره شبانه روزی و فشرده در سطح کارشناسی،معاونین و وزیران که عمده آن با هیات آمریکایی به ریاست جان کری وزیر خارجه این کشور بود دقایقی پیش رسما رسیدن به توافق را اعلام کردند.
  تدبیر24: 
ایران و 1+5 به توافق جامع هسته ای رسیدند.

 وزیران خارجه ایران و گروه 1+5 از 19 روز قبل تاکنون با حضور در وین مذاکرات فشرده ای را برای دست یابی به توافق جامع هسته ای برای حل مسئله اتمی تهران آغاز کرده بودند که امروز سه شنبه به توافق نهایی رسیدند.

قرار است تا ساعتی دیگر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و فدریکا موگرینی مسؤول سیاست خارجی در نشست عمومی با حضور وزیران خارجه گروه 1+5 و خبرنگاران، ضمن قرائت بیانیه مشترک، دست یابی به توافق هسته ای را به صورت رسمی اعلام کنند.

هنوز متن کامل و رسمی توافق هسته ای منتشر نشده است.

ایران و طرف های خارجی از 12 سال قبل برای حل مسئله هسته ای تهران سلسله مذاکراتی را آغاز کرده بودند و با این توافق هسته ای، این منازعه به پایان رسید.

مهمترین خبرهای مرتبط به این شرح است:

 - خبرنگاران هم اکنون در حال انتقال به محل برگزاری نشست رسانه ای اعلام رسمی توافق هستند.

- حسن روحانی رئیس جمهور تا ساعاتی دیگر به صورت زنده درباره توافق ایران و 1+5 با مردم گفتگو می کند.

- برخی از شهروندان تهرانی با شنیدن اخبار توافق در سطح شهر با چراغ روشن صدای بوق خودروهای خود را به صدا در می آورند.
 
- از شهرستان ها خبر می رسد شادی های خیابانی به صورت پراکنده در برخی شهرهای استان های همدان و کردستان آغاز شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: