آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۴۵۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱
بی بی سی در گزارشی عنوان کرد:

آثار مثبت توافق یکی پس از دیگری

سال‎ها پس از تحریم اقتصادی و به دنبال توافق هسته ای، بسیاری از شرکت‎های و نهادهای بین المللی خود را برای ورود به بازار ایران آماده می کنند.
 تدبیر24: پس از باز شدن قفل پرونده اتمی، امید به رونق اقتصادی در ایران افزایش یافته و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود تحریم ها به زودی برچیده می شود و قرار است میلیارد ها دلار پول ایران بازگردانده شود.
آن طور که رییس کل بانک مرکزی ایران گفته، درزمان حاضر رقم کل پول بلوکه شده ایران 29 میلیارد دلار است.

بی بی سی در ادامه گزارش خود با اشاره به سخنان زنگنه می افزاید : آمادگی برای افزایش صادرات نفت اولین قدم بعد از توافق خواهد بود.

به گزارش تدبیر24 این رسانه انگلیسی با اشاره به وضعیت لجستیکی ایران خاطر نشان می شود : بازسازی ناوگان هوایی یکی ازاولویت های اصلی دولت ایران است و حسن روحانی رییس جمهوری هم بر آن تاکید کرده است.

بنا به اعلام وزیر ترابری روسیه این کشور در حال مذاکره با ایران برای صادرات هواپیمای مسافری از نوع سوخو است، ولی شرکت روسی رقابت سختی با اروپایی ها و آمریکایی ها پیش رو خواهند داشت.

از سوی دیگر، آژانس اعتباری صادرات بریتانیا که در حال بررسی برای از سرگیری مبادلات تجاری با ایران است، از افزایش درخواست ها برای همکاری با این کشور خبر داده است و این موارد وقتی اجرایی خواهد شد که محدودیت های تبادل مالی رفع شود.

پبش از این، ایتالیا، آلمان، اسپانیا و یونان خواستار از سرگیری روابط تجاری با ایران شده اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
isaar
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
0
0
هیچ اثر مثبتی این توافق ندارد دروغ نگویید
نظر شما: