ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۴۵۶۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۷

بی وزنی در ترازوی سیاست

تدبیر24: سام سکوتی بداغ - ترازو را برای توزین اشیا و انسان ها در وقت ضروری استفاده می کنند تا شما خریدار چیزی نشوید، وزن آن خیلی برای شما اهمیت پیدا نمی کند و یا تا قرار بر رفتن روی تشک با تاتامی نباشد، کمتر به سراغ وزن کشی می رویم البته اگر اضافه وزن و کلسترول هنوز تبدیل به دغدغه زندگی ما نشده باشد.

حال همین ترازوی وزن کشی گاهی از عینیت خارج شده و وارد دنیای انتزاعی می شود. ذهنی ترین جایی که ترازو نقش فعالی در آنجا ایفا می کند جهان قشنگ، دوست داشتنی، گران قیمت و پاک سیاست است که وزن هر فرد را ترازوی انتزاعی سیاست معین می کند و وزن افراد بدون رفتن بر روی ترازو محک می خورد.

این ترازو خیلی رحیم نیست و اگر اشتباه کوچکی مرتكب شوید، خیلی سریع سنگ محک را کوچک می كند و تا آنجا پیش می رود که بی وزنی را هم نشان می دهد و دقت این ترازو از دستگاه توزین جواهر فروشی هم دقیق تر است که هیچ کسی را یاراي فرار از تنبیهات احتمالی آن نیست!

این روزها سر این وسیله در کشور ما خیلی شلوغ است و عده ای سعی در گول زدن این وسیله و تقلب در وزن کشی دارند که باید به عرض این عزیزان برسانیم كه آن سبو بشكست و آن پیمانه ریخت و امروز دیگر زمان فچرخان سیاسی گذشته است و سعی کنید بر بی وزنی خود ادامه دهید که دیگر در ترازوی سیاست کشور جایی ندارید و جملات و تحرکات شما برای مردم از حنای تاریخ گذشته هم بی رنگ تر شده است.

برخی ها هم با تمام بی وزنی که دارند سعی می کنند خود را به بزرگانی سنجاق کنند تا همراه آنان وزن کشی شوند که باید به آنها هم متذکر شویم که این دستگاه کاملا هوشمند است و در زمان وزن کشی سره را از ناسره تشخیص می دهد و شما را وزن نمی کند، پس دست بردارید از پاچه شلوار بزرگان که ملوث کردن پاچه شلوارشان دردی از شما دوا نخواهد کرد.

این نوشته هیچ مخاطب خاص و عامی ندارد و نویسنده هم اصلا تیرانداز خوبی نیست و کاملا بی هدف و هوایی شلیک کرده است.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
داوود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
0
0
برخي هام فك مي كنن اونقده وزن دارن كه هيچ ترازويي اونارو نميكشه
عليرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
0
0
براي برخي ها بايد ترازوي طلافروشي و اورد و برخي ها با قپان هم كشيده نميشن
نسیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
0
0
حالا واقعا سیاست اصلا وزنی داره یا خالی و پوچه
رضا حجار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۹
0
0
با پایان دوره نسل اولی های انقلاب و اغاز دوره جدید کمی شاقول این ترازو بهم خورده است اما امید می رود که جوانان با کمک گرفتن از بزرگان نظام در حفظ نظام و انقلاب ذ کوشا باشند
نظر شما: