ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۴۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰

درخواست اولاند برای ایجاد دولت منطقه یورو

تدبیر24  :  رئیس‌جمهوری فرانسه با تاکید بر لزوم تشکیل دولت منطقه یورو، از شهروندان اروپایی خواست تا بار دیگر به پروژه اروپایی که به واسطه بحران یونان تضعیف شده است، اعتماد کنند.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری فرانسه در واقع ایده‌ای را مطرح کرد که زمانی از سوی ژاک دولر، رئیس سابق کمیسیون اروپایی بیان شده بود.

اولاند گفت: باید دولت منطقه یورو تشکیل شود که بودجه خاص خود را داشته باشد و علاوه بر این شامل پارلمانی باشد که از روند کنترل دموکراتیک آن اطمینان حاصل کند.

به گفته رئیس‌جمهوری فرانسه، 19 کشور عضو منطقه یورو پیوستن به این اتحادیه مالی را انتخاب کرده‌اند چراکه به نفع آنهاست و هیچ‌کس مسوولیت خروج از آن را برعهده نمی‌گیرد. این انتخاب نیازمند یک سازمانی مستحکم است که باید از کشورهایی که درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنند، حفاظت کند.

اعضای حوزه یورو در حال حاضر در هیاتی غیررسمی موسوم به «گروه یورو» گردهم آمدند که متشکل از وزرای دارایی کشورهای عضو است و ریاست آن را یرون دیسلبلوئم، وزیر دارایی هلند برعهده دارد.

فرانسوا اولاند در مقاله‌ای برای نشریه دودیمانش نوشت: آنچه ما را تهدید می‌کند، زیاده‌روی در اروپا نیست بلکه کمبود است. اروپا اجازه داده است که نهادهایش ضعیف شوند. 28 عضو اتحادیه اروپا به شدت تلاش می‌کنند تا زمینه مشترکی را برای ادامه بیابند. پارلمان‌ها بسیار از روند تصمیم‌گیری فاصله دارند.

دیدگاه اولاند درباره دولت منطقه یورو با انتقاد فوری از سوی نیکولاس سارکوزی، رئیس‌جمهوری سابق فرانسه و رئیس حزب اصلی اپوزیسیون راست میانه فرانسه روبه‌رو شد.

سارکوزی گفت: گمان نمی‌کنم که ما به یک پارلمان نیاز داشته باشیم. ما باید سیاست‌های اقتصادی را به نحوی هماهنگ کنیم که قدرتمندتر شویم. سیاست اقتصادی فرانسه باید به نحوی باشد که مغایر سیاست اقتصادی سایر کشورهای عضو یورو نباشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: