نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

مرتضی عزتی - ديدگاهي در ايران امروز به صورت واقعي يا در سايه در بخش‌هايي از جامعه قدرت را در دست گرفته است كه مسوول به قهقرا بردن ايران است
دوشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۵۴۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸

اوباما اعراب را آرام کرد!

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تلاش کرده است از طریق شتاب بخشیدن به طرحهای دفاع موشکی بالستیک در منطقه، از مخالفت های شرکای عرب خود با تازه ترین توافق هسته ای با ایران بکاهد.
تدبیر24  :باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا تلاش کرده است از طریق شتاب بخشیدن به طرحهای دفاع موشکی بالستیک در منطقه، از مخالفت های شرکای عرب خود با تازه ترین توافق هسته ای با ایران بکاهد.
 
 دولت اوباما اعلام کرد آمریکا علاوه بر پیشبرد قابلیت دفاع موشکی بالستیک منطقه ای یکپارچه در بین متحدان مهم خود از جمله عربستان سعودی، همچنین می خواهد به انتقال تسلیحات به شرکای خود در خاورمیانه سرعت ببخشد.
 
بدین نحو، کاخ سفید می خواهد جلوی ورود عربستان سعودی، رقیب منطقه ای ایران را به یک رقابت تسلیحات هسته ای با این کشور بگیرد.
 
اوباما در ماه مه از طرح هایی درباره یک سامانه دفاع موشکی بالستیک یکپارچه برای کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به علاوه فروش تسلیحات بیشتر به این کشورها خبر داد.
 
آمریکا، همراه با پنج قدرت بزرگ، هفته گذشته به یک توافق تاریخی با ایران دست یافتند که در ازای کاهش تحریم ها، برنامه هسته ای این کشور را به مدت بیش از یک دهه محدود می کند.
 
شورای همکاری خلیج فارس و اسرائیل نگران هستند مفاد «برنامه جامع اقدام مشترک» که تحریم های سازمان ملل در زمینه تسلیحات و فناوریهای موشکی بالستیک را علیه ایران به ترتیب ظرف پنج سال و هشت سال لغو خواهد کرد، امکان پیگیری بدون محدودیت این فناوریها را توسط این کشور فراهم خواهد کرد.
 
این روزنامه می افزاید بزرگ ترین چالش های دولت اوباما در پی توافق با ایران مقابله با عکس العمل منطقه ای در ارتباط با این تحریم های موشکی و تسلیحاتی است.
 
شورای همکاری خلیج فارس یک اتحادیه اقتصادی بین دولتی منطقه ای متشکل از کشورهای عرب منطقه خلیج فارس است.
 
بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات عربی متحده از اعضای این نهاد هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: