ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷

مهرجویی:گرفتن مجوز از کف خیایان!

داریوش مهرجویی معتقد است وظیفه ارشاد فقط صدور مجوز نیست بلکه باید از مجوزهایی که صادر کرده است؛ دفاع کند نه اینکه فیلمسازان را به حال خود رها کند.
تدبیر24:داریوش مهرجویی معتقد است وظیفه ارشاد فقط صدور مجوز نیست بلکه باید از مجوزهایی که صادر کرده است؛ دفاع کند نه اینکه فیلمسازان را به حال خود رها کند.
 
 داریوش مهرجویی (کارگردان سینمایی ایران) با اشاره به وضعیتی که برای فیلم سینمایی رستاخیز به وجود آمده است؛ گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور تنها نهادی است که می‌تواند به یک فیلم مجوز نمایش بدهد و وقتی این مجوز صادر شد یعنی آن فیلم می‌تواند به نمایش دربیاید و باید هم نمایش داده شود.
 
وی ادامه داد: از طرف دیگر وزارت ارشاد باید از مجوزهایی که صادر می‌کند؛ حمایت کند و از فیلمسازانی که برای آنها مجوز صادر شده؛ دفاع کند نه اینکه همه را یک به یک به حال خود رها کند.
 
مهرجویی؛ فیلم رستاخیز را اثری قابل دفاع و پرزحمت دانست و افزود: یک فیلمساز کاربلد و خوش‌نام؛ فیلم سختی را کارگردانی و ساخته است و مجوز لازم را برای اکران گرفته است حالا نباید نمایش این فیلم تحت تأثیر اعتراضات خیابانی قرار بگیرد.
 
مهرجویی بر لزوم حاکمیت قانون تاکید کرد و افزود: حتی اگر گروهی با این فیلم یا فیلم‌های دیگر مخالف هستند نباید مانند چماقداران به خیابان بریزند و اعتراض کنند. حتی اگر چنین اتفاقی افتاد؛ ارشاد نباید از مجوز خود پا پس بکشد.
 
وی ادامه داد: ارشاد باید جلوی چنین رفتارهایی بایستد و اگر لازم شد با حضور پلیس و نیروهای انتظامی؛ فیلم را اکران کند نه اینکه تا اعتراضی می‌شود؛ کناره‌گیری کند.
 
 مهرجویی افزود: اگر ارشاد توان مقابله با این افراد را ندارد باید همانند افرادی که در خیابان اعتراض می‌کنند؛ دار و دسته و گروهی برای خود تشکیل بدهد و همانند معترضان در خیابان؛ با آنها مانند خودشان برخورد کند.
 
کارگردان فیلم سنتوری با اشاره به سخنانی که درباره فیلم رستاخیز گفته می‌شود؛ افزود: اینکه به خاطر یک مسئله در فیلم؛ کل فیلم را زیرسؤال ببریم؛ درست نیست. مثلاً گفته می‌شود نباید چهره حضرت عباس(ع) در این فیلم نمایش داده شود درحالیکه قبل از سینما در هنرهایی همچون شمایل‌خوانی و تعزیه تمام چهرهای شخصیت‌های مهم از پیامبر اسلام(ص) تا امامان معصوم(ع) ساخته و داستان‌های آنها تعریف می‌شد و مورد استقبال مردم نیز قرار می‌گرفت حتی در تعزیه؛ بازیگری که نقش اولیا یا اشقیا را بازی می‌کرد؛ جلوی چشمان مردم لباس‌هایش را می‌پوشید و نقش‌اش را بازی می‌کرد.
 
وی ادامه داد: در دنیای مدرن این مسئله به سینما منتقل شده است حال اگر امروز گروهی با سینما مخالف هستند باید جلوی شمایل‌خوانی و تعزیه را نیز گرفت.
 
مهرجویی ادامه این روند و رفتار وزارت ارشاد را خطرناک دانست و افزود: چنین وضعیتی جایگاه قانون و وزارت  ارشاد را تضعیف می‌کند و دیگر چه نیازی است که فیلمسازان و هنرمندان از وزارت ارشاد مجوز بگیرند بلکه آثار خود را در کف خیابان نمایش می‌دهند و از آنها مجوز می‌گیرند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: