آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۴۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰

مهتاب کرامتی:قضاوت بدون آگاهی ممنوع!

اگر در سینمای امروز ایران مسئولیتی داشتم تلاش می کردم آدمها با هم دوست بمانند و ندیده در مورد هم قضاوت نکنند.
تدبیر24  : مهتاب کرامتی بازیگر سینما در خصوص اظهارنظر برخی از منتقدان نسبت به فیلم‌ها بدون در نظر گرفتن نکات فیلم گفت:این موضوع فقط به سینما ربط ندارد. متاسفانه ما کمی بی‌صبر و حوصله شدیم و قضاوت  راحت ترین عکس العملی است که می توانیم راجع به یک اتفاق حتی اگر نسبت به آن اگاهی نداشته باشیم، نشان دهیم. در صورتی که ما زمانی می توانیم در کنار همدیگر به راحتی و خوشی زندگی کنیم و یک محیط امن برای همدیگر فراهم کنیم که در کنار آن، هنرمندان ما بتوانند خلق اثر کنند و همه اینها به دور از قضاوت و با هم بودن اتفاق می افتد.
 
وی افزود: این موضوع به شدت باب شده و اگر به من بگویند که یک پیام بدهم و یک جمله ویا به نسبت سن یک نصیحت کنم به جوانها می گویم که قضاوت نکنید و اینقدر راحت حکم ندهید و حداقل بعد از تفکر، بررسی، شنیدن و دیدن به خودمان اجازه بدهیم که زحمات سالهای یک نفر را زیر سوال ببریم.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا مهتاب کرامتی شمایل خاصی در سینما ندارد یعنی بر حسب یک نماد ویک طبقه خاص نیست واین روحیه و متفاوت بودن نقشها از کجا می آید بیان کرد:من فکر می کنم همه بازیگران آرزو دارند که نقشهای متفاوتی بازی و تجربه کنند و چقدر من باید خوشبخت باشم که کارگردانان خوب سینمای ما این فرصت را به من می دهند تا بتوانم نقشهای متفاوتی را برای مردم عزیزمان به نمایش بگذارم.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد:اگر در سینمای حال حاضر ایران مسئولیتی داشتم تمام تلاشم را میکردم آدمها با هم دوست بمانند چون اگر غیر از این باشد سینما پیشرفت چشمگیری را به دنبال نخواهد داشت واز طرفی برای چندمین بار به دوستان عزیز می گویم قضاوت نکنید وباز هم قضاوت نکنید.
 
گفتنی است مهتاب کرامتی در حال حاضر فیلمهای "عصر یخبندان" و "مزار شریف"را روی پرده سینماها دارد.
 
شایان ذکر است کرامتی راوی مستند "ماندلا بعد از ماندلا"خواهد بود که به زندگی شخصی و خصوصی نلسون ماندلا می پردازد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: