آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۴۷۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴

مضرات استفاده از شکلات صبحانه!

نوتلا یک ماده خوراکی مورد علاقه کودکان در تمام دنیا می باشد که از سال 1946 ساخته شده است.
تدبیر24: نوتلا یک ماده خوراکی مورد علاقه کودکان در تمام دنیا می باشد که از سال 1946 ساخته شده است.
 
 والدین نیز در وعده صبحانه غالبا از یک شیشه پر از فندوق مغذی و کمی شکلات برای کودکان خود استفاده می کنند.
 
متاسفانه باید گفت مصرف این محصولات بخش عظیمی از خوراک و صبحانه افراد را پر کرده است.
در واقع باید گفت نوتلا برای سلامتی هیچ خاصیتی ندارد، چرا که تنها در 2قاشق غذاخوری از این محصول چیزی حدود 11 گرم چربی (3.5 گرم نوع اشباع) و 21گرم شکر می باشد و تغریبا 200کالری دارد. این در حالی است که در شکلات های معمولی 250کالری و 12تا 16 گرم چربی وجود دارد.
 
لیست مواد تشکیل دهنده برای یک شیشه نوتلا عبارت است از:
 
شکر، روغن پالم ، فندق، کاکائو، شیر کم چرب، کشک بدون آب معدنی، لسیتین سویا به عنوان امولسیفایر، وانیلین به عنوان طعم دهنده مصنوعی
 
شکر به عنوان مهم ترین مواد تشکیل دهنده محصولات نوتلا در جایگاه سوم قرار دارد.
 
بر اساس آزمایشات به عمل آمده در سال 1997 ماده فعال موجود در روغن پالم باعث افزایش سطح کلسترول خون می گردد.
 
همچنین بر اساس مطالعات دیگر روغن پالم اکسیده شده که در اکثر غذاهای فراوری شده موجود است، باعث سمی شدن کلیه، کبد، ریه و قلب می گردد.
 
کشک محصول گاوی است که از  GMOs ،هورمون و آنتی بیوتیک ها تغذیه شده اند.
 
این ماده طی فرایندی آب خود را از دست داده و بیش از 90٪ ازمواد معدنی آن از بین رفته است ، که می توان گفت به عنوان منبع تغذیه کاملا بی فایده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: