آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۵۴۷۵۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰

آقای دستفروش شما هنرپیشه‌ نیستید؟

چه حسی پیدا می‌کنید اگه جلوی در سینما چند تا کتاب روی زمین چشم شما را بگیرند اما وقتی سرتون رو بالا بیارید تا از دستفروشی که صاحب اونهاست قیمت بپرسین، طرف به نظرتون خیلی آشنا بیاد. من شما را کجا دیدم؟ فامیلید؟ دوستید؟ هم کلاسی؟ یا .... ؟
تدبیر24:  چه حسی پیدا می‌کنید اگه جلوی در سینما چند تا کتاب روی زمین چشم شما را بگیرند اما وقتی سرتون رو بالا بیارید تا از دستفروشی که صاحب اونهاست قیمت بپرسین، طرف به نظرتون خیلی آشنا بیاد. من شما را کجا دیدم؟ فامیلید؟ دوستید؟ هم کلاسی؟ یا .... ؟
 
وای خدای من ایشون بازیگر هستند.
 
آقای اسدی آیا این را توی ویکی‌پدیا شما هم نوشته‌اند که دستفروشی شغل دوم شماست؟ یا اینکه شغل دوم شما بازیگری است! اصلا شما ویکی پدیا دارید؟
 
می‌خواستم از احمدرضا اسدی بپرسم که چرا شما اینقدر کم کار هستید اما نگفته از سوال خودم پشیمان شدم.
 
حال داشتم می‌دیدم که ایشان همچین هم کم‌کار نیستن!
 
با احمدرضا اسدی گفتگو کردیم که در حال حاضر وضع خوبی ندارد و خودش دلایل شنیدنی و البته ناراحت کننده برای این مطلب بیان می‌کرد.
 
«گر بانک زنم کام و دهان می‌سوزد» «چه جای دهان جهان جمله جهان می‌سوزد»
هنرمان آلودست در واقع هنر نمایش و سینما آلوده شده آدمهایی در هنر حضور دارند که برای این دنیا نیستند اونهای که ماندند مثل من نان و ماست و شیوید می‌خورند.
 
وی ادامه داد: حالا من جلوی سینما نشستم کتابهای خودم را دستفروشی می‌کنم چرا که معتقدم هنرمندی که در بستر سیاست بخسبد بگذارید همانجا بماند، بیدار کردنش وبال ملت است.
 
این هنرمند پیشکسوت تصریح کرد: پول می‌دهند بازی می‌کنند چی کار کنم. 62 سال سن دارم و 40 ساله کتابدارم و 44 سال بازیگر بودم و در 48 سالگی با عشق به دانشگاه رفتم و پایان‌نامه کارشناسیم 800 صفحه بود.
 
وی افزود: ما که نان و ماست و شیویدمان به راهه اما دلواپس اساتید هنر نمایش و سینما هستم.
 
اسدی از وضعیت بیمه‌اش گفت: بیمه ما بسیار آبکی است در این بیمه کفن داریم، من احمدرضا اسدی پسر خوانده وزارت ارشاد هستم پدر از فرزندش بی‌خبرند از من بی‌خبرند.
 
وی در پایان بیان کرد: با کتابهایم مانوسم. نان و ماست و شیوید به‌راهه. من را با قیل وقال کاری نیست.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: