ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۷۸۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴

4 محور مدیریت پس از تحریم‌

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: مهمترین نتیجه مذاکرات پیروزی مقاومت ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب و آمریکا بود.
 تدبیر24:  یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: مهمترین نتیجه مذاکرات پیروزی مقاومت ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب و آمریکا بود.
 
حمیدرضا ترقی: آن‌چه که از محتوای مذاکرات شاهد بودیم نشان‌دهنده شجاعت، پشتکار و خستگی‌ناپذیری دکتر ظریف و تیم مذاکره کننده در مذاکرات و پاسخ‌های دندان‌شکن به طرف آمریکایی بود.
 
وی مدیریت فضای اقتصادی را پس از تحریم‌ها «در 4 محور مدیریت واردات کشور، مدیریت متقاضیان سرمایه‌گذاری در کشور، مدیریت مطالبات مردم در حوزه اقتصاد مثل کاهش تورم، رفع رکود اقتصادی و رفع بیکاری در جامعه و مدیریت استفاده بهینه از ارزهای آزادشده برای مسائل زیربنایی و توسعه زیر بنایی کشور» برشمرد و افزود: دولت در این 4 محور باید مدیریت قابل و کارآمدی را اعمال کند تا بتواند شرایط پس از تحریم‌ها را مدیریت کند.
 
وی گفت: مهمترین نتیجه به ثمر رسیدن مذاکرات در واقع پیروزی مقاومت ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب و آمریکا بود و اثبات این حقیقت که جمهوری اسلامی تسلیم اراده‌های زورگویی دنیا نخواهد شد.
 
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: نتیجه مذاکرات نشان داد که جمهوری اسلامی، نظام مقتدری است که شش کشور قدرتمند جهان به خواسته‌های او تن دادند و ناچار شدند او را به عنوان یک قدرت هسته‌ای به رسمیت بشناسند، این موضوع وقتی در کنار اقتدار عقلانی نظام جمهوری اسلامی در برخورد با مسائل منطقه و جهان اسلام گذاشته می‌شود این اثر را دارد که جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک قدرت دارای نفوذ در منطقه و جهان مورد توجه قرار بدهند و در معادلات خودشان روی آن حساب باز کنند و بدانند که کشورمان لنگر ثبات و امنیت منطقه است و اجازه نداده و نخواهد داد که زورگویان جهان خواسته‌های‌شان را بر او تحمیل کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: