ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
مولاوردی به تدبیر24 خبر داد :

چالشی به نام سرپناه بعد از آزادی زنان زندانی

برنامه های ما صرفا برای اقشار آسیب پذیر و آسیب دیده نیست و امیدواریم با شرایط جدید اقتصادی بسته های حمایتی از قشرهای مختلف زنان را به تصویب رسانده و پیاده سازی کنیم.

تدبیر24: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به سوال خبرنگار تدبیر24 در خصوص آخرین وضعیت برنامه های معاونت اینگونه پاسخ داد:

طرح های ملی ما که بصورت پایلوت انجام شده بود، در مقیاس ملی به اجرا در خواهد آمد. نمونه اش توانمند سازی زنان در سکونت های غیررسمی است که درحال حاضر پیگیر برنامه های اجرایی آن هستیم . همچنین توامند سازی خانواده های زندانی از دیگر برنامه های ما هست در سطح ملی گسترش پیدا میکند . وی همچنین با اشاره به وجود برنامه هایی جهت حرفه آموزی و توانمند سازی زنان زندانی افزود؛ یکی از چالشهای این قشر از جامعه، سرپناه بعد از آزادی است که نبود آن باعث بازگشت به زندان شده است. ایجاد مهدکودک در زندان ها و تلاش برای آزادی زنان زندانی دیه از دیگر برنامه های ما برای زنان زندانی است.

مولاوردی در پاسخ به سوال خبرنگار تدبیر24 در این خصوص که آیا بیشتر برنامه های شما برای اقشار آسیب دیده و آسیب پذیر است؟ بیان داشت؛ امسال و سال 95 به خروجی میرسیم یعنی برنامه ریزی ها تمام شده و به نتیجه میرسد.

وی با اشاره به برنامه های متعدد برای دختران فارغ التحصیل دانشگاهی اذعان داشت، تفاهم نامه هایی که با معاونت علمی فن آوری ریاست جمهوری و وزارت علوم امضا کردیم صرفا مخاطبان ما دختران فارغ التحصیل دانشگاهی هستند. با معاونت توسعه روستایی ومناطق محروم ریاست جمهوری با محوریت زنان و دختران روستایی با هماهنگی وزارت جهاد کشورزی نیز برنامه هایی را پیش گرفتیم.

ایشان همچنین به محیط زیست و نقش زنان در حفاظت از آن اشاره کرد و افزود؛ در مدیریت سبز مشاغل سبز مدیریت انرژی و مدیریت پسماندها با سازمان محیط زیست برنامه ها از طریق تفاهم نامه با ستگاه های اجرایی و مدیریت ظرفیت ها پیش می بریم. درمورد بحران آب با وزارت نیرو حتی با وزارت نفت حتی برنامه هایی را با زنان و خانواده ها در مناطق اقماری و عملیات وزارت نفت نیز پیش گرفته ایم. همجنین زنان سرپریت خانواده و زنان خانه دار، بیمه زنان خانه دار نیز از برنامه های ثابت ما بوده است.

معاون رئیس جمهور با ابراز امیدواری درخصوص بهبود شرایط جدید اقتصادی افزود با این وضعیت تلاش می کنیم بسته های حمایتی زنان شاغل برای توازن کار و زندگی زنان شاغل را بره تصویب برسانیم تا با این اوصاف بتونیم خدمات برای گروه های مختلف زنان را پیاده سازی کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: