ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۴۸۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴

دانشمند برجسته ناسا درگذشت

کلودیا الکساندر، مدیر پروژه ماموریت فضاپیمای گالیله ناسا برای بررسی سیاره مشتری و از اعضای گروه ماموریت روزتا در سن 56 سالگی درگذشت.
 تدبیر24:  این دانشمند ناسا در روز 11 ژوئیه (20 تیر) پس از 10 سال جدال با سرطان پستان درگذشت. محل فوت الکساندر اعلام نشده است.

چارلز الاچی، رئیس آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در کالیفرنیا در بیانیه‌ای کتبی اظهار کرد: کلودیا یک ترکیب نادر از مهارتها را به کارش به عنوان یک کاوشگر فضا وارد کرد. اگرچه با مدرک دکترای فیزیک پلاسما، اعتبار فنی وی بسیار بالا بود، اما کلودیا همچنین درک ویژه‌ای از چگونگی تاثیرگذاری اکتشافات علمی بر بشر داشت و اینکه چگونه بزرگترین دستاوردهای ما در نتیجه کار گروهی بوده‌اند.

این دانشمند دورگه آفریقایی-آمریکایی، در کانادا متولد شد و در نوجوانی به همراه خانواده‌اش به دره سیلیکون در کالیفرنیا مهاجرت کرد. الکساندر در سال 1986 کار خود را در آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا آغاز کرد و به تیم ماموریت فضاپیمای گالیله پیوست. سه سال بعد این فضاپیما برای بررسی سیاره مشتری و قمرهای آن پرتاب شد.

وی بعدها به عنوان مدیر پروژه نهایی گالیله انتخاب شد. در سال 2003 الکساندر بر پایان ماموریت فضاپیمای اودیسه نظارت کرد که عمدا به جو متراکم سیاره برخورد کرده و از بین رفت.

وی در سال 2000 به عنوان دانشمند پروژه ارشد آمریکایی در ماموریت روزتای آژانس فضایی اروپا برای بررسی دنباله‌دار 67P/Churyumov–Gerasimenko انتخاب شد.

روزتا نخستین فضاپیمایی است که توانسته دور هسته یک دنباله‌دار گردش کند و سال گذشته نیز کاوشگری را روی آن فرود آورد.
برچسب ها: تدبیر24 ناسا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: