آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵

آتش نشانان برای نجات خود به آتش زدند+تصاویر

تجمع یک ساعته آتش ‌نشانان برای احقای حق سختی کار که در سال 93 تصویب شده و تا امروز به اجرا در نیامده و البته برخی دیگر از مطالبات آتش‌نشانان ساعت 10 امروز در مقابل سازمان آتش‌نشانی برگزار شد.
تدبیر24: تجمع یک ساعته آتش ‌نشانان برای احقای حق سختی کار که در سال 93 تصویب شده و تا امروز به اجرا در نیامده و البته برخی دیگر از مطالبات آتش‌نشانان ساعت 10 امروز در مقابل سازمان آتش‌نشانی برگزار شد.


در این تجمع که به شکل آرام و به دور از هر شعار و اغتشاشی بود چند صد آتش نشان حضور داشتند که مهمترین‌ خواسته آنان این بود که مشمول سختی کار قرار بگیرند.
 
به گفته یکی از آتش نشانان حاضر در محل مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی دیروز طی نامه ای قول مساعدت و رسیدگی داد و خواستار این شد که این تجمع شکل نگیرد.

ا

ین تجمع اولین تجمع کارکنان آتش نشانی است ، آتش‌نشانان جزو کارمندان شهرداری محسوب می شوند و البته خواستار این هستند که از کارمندی به کارگری و جزو مشاغل سخت به حساب آیند.
 
یکی دیگر از آتش‌نشانان خاطر نشان کرد که با سازمان هیچ مشکلی ندارند و تنها خواستار رسیدگی به مطالباتشان هستند.



حل مسئله سختی کار، وضعیت نابسامان آتش نشانان ، لباس‌های استحقاقی از اساسی‌ترین نکات مورد تاکید آتش نشانان بود.
 
به گفته یکی از آتش نشانان حاضر در این تجمع مدیر عامل قبلی سختی کار را تصویب کرده اما پس از تغییر مدیر عامل این عمل اجرایی نشده و مدیر عامل جدید اظهار کرده بودجه ای برای تامین مالی این طرح تصویب شده ندارد.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: