آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰

شلوارهای پاره و جوانانی که فقط مد برایشان مهم است

رئیس اتحادیه پوشاک گفت: 80 درصد پوشاک وارداتی قاچاق است.
تدبیر24:  خاموش و بی‌صدا ، خیلی گرم و صمیمی بی آنکه نزدیک شدنش را حس کنیم به یک باره با شبیخونی ناگهانی در محاصره آن قرار می‌گیریم.
 
چه سرد! با ظاهری همچون ماری پر از خط و نشان‌های فریب دهنده،‌چه شد که به سوی آن رفتیم.... و با برنامه‌ای از پیش تعیین شده جوانان را هدف گرفته است.چرا که نبود الگوهای جایگزین آنها را به سمت خود می‌کشاند.
 
جوانان پرهیاهو با انرژی بسیار ، نرم و آرام ، به دلیل نبود الگوهای متناسب لباس و مدل های مو ، تبلیغات رنگارنگ ماهواره‌ها جذب مدل‌ها و سبک بیگانگان می‌شوند.
 
*جوانان فریب خورده در مدل های بیگانه و غربی
 
نبود الگوهای مناسب، لباس و مدلهای مو باعث شده تا گروهی از جوانان مدل لباس و موی خود را از ماهواره، هنرپیشه و فوتبالیست‌های مورد علاقه شان بگیرند به طوری که ادامه این موضوع ممکن است شکست هنجارها و هزینه سنگینی را به همراه داشته باشد.
 
واردات لباس با تنوع مدل و رنگ های بسیار با شمایلی عجیب و غریب و به قول معروف جوان پسندانه!
 
انواع آرم‌ها، نوشته‌ها و اشکالی که جوانان حتی از معنای آن بی‌خبرند. زمینه را برای بازار گرم مدل و لباس در جامعه مهیا می‌سازد.به طوری که اگر تولیدات ملی و ایرانی فاقد تنوع، مدل ها و رنگ‌های مختلف باشد بالتبع، جوانان در نگاه اول جذب همان مار خوش خط و نشان می شوند بی آنکه از عواقب نافرجام آن آگاه باشند.
 
*قلب‌های برخی جوانان مستعمره مدل و لباس‌های بیگانه...!؟
 
بسیاری از جوانان به دلیل ناآگاهی ، از پوشش و علائمی استفاده می‌کنند که خارج از عرف و فرهنگ ما است، علائمی که حکایت از مدل‌های بیگانه و یا شیطان‌پرستی دارد.
 
نشانه هایی که در برخی از افراد با موهای عجیب و غریب و با تراشیدن ابروهایشان  و خالکوبی بر پوست بدنشان با اشکالی خاص به وضوح دیده می‌شود و یا لباس‌هایی در اشکال مختلف و شلوارهای پاره و یا شکافته شده انگار نشانه‌ای از تمدن و سبک زندگی غربی است.
 
*کودکان در معرض آسیب شیطان پرستان
 
محصولات سرگرمی کودکان، لباس هایی با نقش شیطان، بازی های رایانه ای ، کارتون، انیمیشن و ... شیطان را به یک موجود محبوب ! سرگرمی‌های کودکان تبدیل کرده است و شخصیت‌هایی مانند غول ، هیولا ، شیطان و جادوگر از محبوب‌ترین سرگرمی‌های کودکان است.
 
به طوری که پس از پخش فیلم‌هایی با مضمون شیطان‌پرستی شعار بسیاری از کودکان در کشورهای مختلف جهان به ویژه غرب می‌شود.
 
این در حالی است که برخی خانواده‌ها و جوانان با ناآگاهی‌ از نمادها و نشانه‌های شیطان پرستی استفاده می‌کنند.
 
برخی بر این باورند که توجه به این نمادها و نشانه ها دارند و فقط به دلیل زیبایی و جذابیت خاص از آن استفاده می‌کنند در حالی که این کار متاسفانه تبلیغ و ترویج نمادها و عقاید شیطان‌پرستی است.
 
متاسفانه گسترش نمادها، نشانه‌ها ، مد و لباس های بیگانه ، غرب و شیطان پرستی در کشورهای مختلف به آنجایی رسیده است که بسیار نگران کننده است.
 
و برای جلوگیری از گسترش آن، علاوه بر برنامه‌ریزی مسئولان فرهنگی ، همت و دغدغه‌ همگی مردم، خانواده ها و جوانان به شدت مورد نیاز است.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: