ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۵۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱

سفارت انگلیس در ایران بازگشایی می‌شود؟

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس گفت: انگلیسی‌ها برای بازگشایی سفارت در کشورمان منتظر توافق نهایی هستند.
  تدبیر24: عباسعلی منصوری آرانی  گفت: پیش‌بینی بنده این است که بعد از نهایی شدن توافق شاهد بازگشایی سفارت انگلیس در کشورمان و همچنین سفارت ایران در انگلستان باشیم.

وی با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور و اظهار امیدواری دیوید کامرون برای بازگشایی سفارت انگلیس گفت: به نظر بنده انگلیسی‌ها برای بازگشایی سفارت منتظر توافق بودند به همین دلیل پیش بینی می‌کنم بعد از نهایی شدن توافق و ورود آن به فاز اجرایی شاهد بازگشایی سفارتخانه‌های ایران و انگلیس باشیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه انگلستان با بستن سفارتش در ایران آسیب بسیاری دید‌، گفت: انگلیسی‌ها از سوی فعالان اقتصادی‌شان برای بازگشایی سفارت در ایران تحت فشار شدیدی هستند‌ چون آنها نسبت به سایر کشورهای اروپایی بیشتر متضرر شده‌اند و به همین دلیل برای بازگشایی سفارت تلاش‌هایی را انجام می‌دهند.

منصوری آرانی در عین حال با بیان اینکه بازگشایی سفارت به نفع ایران و انگلیس است گفت: متاسفانه تاریخ روابط ایران و انگلیس به دلیل اقدامات انگلستان خوب نیست؛ اگر آنها با بررسی مجدد در راهبردشان سعی کنند که از هرگونه زیاده خواهی دست بردارند و توافق طرفینی را برقرار کنند،‌ خیلی به سود آنهاست.

وی با تاکید بر اینکه ایران بعد از انقلاب اسلامی به کشوری مستقل تبدیل شده که اجازه زیاده خواهی نمی دهد، گفت: انگلیسی‌ها بدانند که هرگونه اقدام سوئی از طرف آنها در اعتماد مردم ما تاثیر مضاعف می‌گذارد بنابراین آنها باید براساس منطق روندی را طی کنند که در آن منافع طرفین لحاظ شده باشد.

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلستان در پایان با این پیش‌بینی که احتمال سفر هیات‌های انگلیسی به ایران وجود دارد گفت: با توجه به فشاری که گروه‌های اقتصادی انگلیس به دولتشان وارد می‌کنند این پیش بینی وجود دارد که در آینده‌ای نه چندان دور این هیات‌ها به ایران سفر کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: