آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۵۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴

واردات بی‌رویه شکر مسبب تعطیلی کارخانه‌ها

هدایت الله میرمرادزهی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در خصوص تعطیلی برخی از کارخانه‌های تصفیه کننده‌ شکر به سبب نبودن مواد اولیه و عدم مجوز برای واردات محصول اظهار داشت: تعدادی از کارخانه‌های شکر استان‌های اردبیل، آذربایجان بر اساس ظرفیت تولید سطح زیرکشت چغندر طراحی شده بودند که با افزایش هزینه‌های تولید، سربار ، واردات بی‌رویه و عدم رقابت شکر داخلی که مشابه وارداتی آن منجر به ضرر تولیدکنندگان داخلی و تعطیلی برخی از کارخانه‌ها انجامید.
تدبیر24:هدایت الله میرمرادزهی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در خصوص تعطیلی برخی از کارخانه‌های تصفیه کننده‌ شکر به سبب نبودن مواد اولیه و عدم مجوز برای واردات محصول اظهار داشت: تعدادی از کارخانه‌های شکر استان‌های اردبیل، آذربایجان بر اساس ظرفیت تولید سطح زیرکشت چغندر طراحی شده بودند که با افزایش هزینه‌های تولید، سربار ، واردات بی‌رویه و عدم رقابت شکر داخلی که مشابه وارداتی آن منجر به ضرر تولیدکنندگان داخلی و تعطیلی برخی از کارخانه‌ها انجامید.
 
وی افزود: بنابراین مجوز واردات فقط با اعلام درآمار وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر جوابگو نبودن تولید شکر داخل صادر می‌شود.
 
میرمرادزهی در ادامه خاطر نشان کرد: در گذشته با توجه به تحریم واردات برخی مواد اولیه بسیاری از کارخانجات از چرخه تولید خارج شده‌اند که خوشبختانه با جمع‌بندی توافق 1+5 مشکلات آنها حل خواهد شد حال باید واردات به گونه‌ای باشد که به تولید داخل آسیب وارد نکند.
 
وی درخصوص ارزان بودن شکر برزیلی نسبت به شکر داخل گفت: شکر داخل  مستلزم کیفیت استانداردها و شرایط تولید است و بعضا برخی از محصولات داخل ارگانیک و عاری از سموم است که این عوامل سبب تفاوت قیمت‌ها شده است.
 
عضو کمیسیون کشاورزی در پایان تصریح کرد: پیش‌بینی میزان رشد شکر در سال جاری با توجه به ریزش‌های جوی و کمبود آب در کشور نسبت به سال‌های گذشته زیاد نیست اما می‌توانیم با تغییر سیستم آبیاری و بالا بردن راندمان سطح زیر کشت، برداشت شکر در هکتار را افزایش دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: