ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۳۴۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵

چالش سطل آب یخ به کجا رسید؟

بعد از گذشت یک سال از آغاز چالش سطل آب یخ، انجمن آمریکایی درمان «ای ال اس» از میزان منابع اهداشده و نحوه صرف آنها گزارشی منتشر کرد. براساس این گزارش، 115میلیون دلار فقط در آمریکا و در کل 300 میلیون دلار در تمام جهان کمک خیرخواهانه جمع شده است. بنا به گزارش انجمن حمایت از بیماران ALS در آمریکا تقریبا دوسوم، معدل 67 درصد یا 77 میلیون دلار از کمک های خیریه جمع شده در آمریکا صرف تحقیقاتی در زمینه درمان این بیماری شد.
تدبیر24:بعد از گذشت یک سال از آغاز چالش سطل آب یخ، انجمن آمریکایی درمان «ای ال اس» از میزان منابع اهداشده و نحوه صرف آنها گزارشی منتشر کرد. براساس این گزارش، 115میلیون دلار فقط در آمریکا و در کل 300 میلیون دلار در تمام جهان کمک خیرخواهانه جمع شده است. بنا به گزارش انجمن حمایت از بیماران ALS در آمریکا تقریبا دوسوم، معدل 67 درصد یا 77 میلیون دلار از کمک های خیریه جمع شده در آمریکا صرف تحقیقاتی در زمینه درمان این بیماری شد.  
 
محققان در زمینه شناخت مکانیسم بیولوژیک ایجادکننده این بیماری و روش هایی که می تواند به درمان کمک کند، قدم هایی برداشته اند. در اولین قدم درمان، محققان ژن های 15 هزار بیمار مبتلا به ALS را بررسی کردند تا بتوانند درمانی دارویی یا ژنتیکی بیابند که حداقل روند پیشرفت بیماری را کند، کند. از جمله بیمارستان ها و مراکز درمانی و دانشگاه های دخیل در این تحقیقات می توان به بیمارستانی در انگلیس، دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو و مرکز ژنتیک نیویورک اشاره کرد. به گفته باربارا نیوهوس، رئیس انجمن ALS، این کمک ها تاکنون بسیار مفید و مثر بوده ست.  
 
او امیدوار است این کمک ها همچنان ادامه دار باشد زیرا برای یافتن روش درمانی قطعی هنوز به بودجه بیشتری نیاز است. 20درصد از کمک ها (معادل 23 میلیون دلار) برای کمک به بیماران برای خرید صندلی چرخدار یا هزینه های درمانی اهدا شده است. 9 درصد صرف آگاه سازی و آموزش بیشتر پزشکان، 2 درصد صرف ساخت بنیادهای کمک به بیماران و 5 میلیون نیز وارد صندوق انجمن برای برنامه ریزی برای جمع کمک های آتی شده است. سایر کشورها نیز گزارش هایی در رابطه با نحوه صرف کمک های اهدایی منتشر کرده اند.  
 
مثلا طی سال گذشته، در فرانسه 150 هزار یورو جمع آوری شده است. 50درصد از مبالغ به بیماران و افزایش کیفیت زندگی آنها اختصاص داده شده و 50 درصد به کلینیک ها و آزمایشگاه ها داده شده تا در رابطه با این بیماری و نحوه درمان آن فعالیت کنند. ALS بیماری تحلیل برنده عصبی کشنده ای است که افراد مشهوری از جمله استفان هاوکینگ هم به آن مبتلا هستند. افراد مبتلا دچار نوعی تخریب و تحلیل پیشرونده عضلانی هستند و دلیل انتخاب سطل آب یخ به عنوان نماد نیز حس مشابهی است که به صورت لحظه ای در سایر افراد ایجاد می شود.
 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: