ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۳۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶

محکوم به اعدام با شلیک گلوله

دادگاهی در لیبی سیف‌الاسلام قذافی پسر معمر قذافی دیکتاتور معدوم این کشور را به طور غیابی به اعدام با شلیک گلوله محکوم کرد.
تدبیر24:دادگاهی در لیبی سیف‌الاسلام قذافی پسر معمر قذافی دیکتاتور معدوم این کشور را به طور غیابی به اعدام با شلیک گلوله محکوم کرد.
 
این دادگاه همچنین «عبدالله السنوسی» رئیس دستگاه اطلاعات و البغدادی المحمودی آخرین نخست‌وزیر قذافی و شماری دیگر از نزدیکان وی را به اعدام محکوم کرد.
 
دستگاه قضایی لیبی همچنین 6 تن از عناصر رژیم سابق لیبی را به اعدام محکوم کرد.
 
محاکمه سران رژیم سابق لیبی که از 24 مارس 2013 میلادی (4 فروردین 92) آغاز شده بود تاکنون محکومیت هیچ یک از این افراد را در پی نداشت که این ام موجب نارضایتی مردم لیبی شده بود.
 
پس از گذشت 4 سال از سرنگونی «معمر قذافی» در جریان قیامی که با حمایت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) صورت گرفت، هرج و مرج بر لیبی حاکم شده است و در حال حاضر نیروهای دولتی با شبه‌نظامیان مسلح که بخش‌هایی از این کشور را اشغال کرده‌اند و از حمایت‌های مالی و تسلیحاتی منطقه‌ای و بین المللی برخورداند، می‌جنگند.
 
تاکنون نشست‌هایی که کشورهای همسایه لیبی و شورای امنیت سازمان ملل متحد برای حل بحران این کشور برگزار کرده اند، هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است.
 
در حال حاضر در لیبی دو دولت بر سر قدرت با یکدیگر درگیرند. یکی دولت موقت برخواسته از پارلمان که مقر آن شهر البیضا در شرق و یکی دولت نجات ملی برخواسته از کنگره ملی سابق لیبی که دوره آن به پایان رسیده است می‌باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
0
0
بابا و برادراشو کشتند خودشو زنده بزارن!
نظر شما: