تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۵۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲

واحدهای تولیدی از رمق افتاده‌اند

عضو هیات رئیسه خانه صنعت و معدن ایران گفت: پیدا کردن بازارهای جدید برای صادرات و بازگشت شرایط گذشته بسیار سخت است، زیرا واحدهای تولیدی به دلیل خسارت فراوانی که در دوره تحریم‌ها به آنها وارد شد، از رمق افتاده‌اند.
 تدبیر24بیژن پناهی زاده  اظهار کرد: به دلیل تحریم‌ها بیشتر بازارهای هدف را برای صادرات از دست داده‌ایم و به سختی می‌توانیم شرایط صادرات را به دوره های قبل از تحریم بازگردانیم.

وی افزود: ایران در دوره تحریم‌ها نتوانست به بازارهای هدف صادرات داشته باشد، همچنین پول حاصل از صادرات محصولات نیز در بانک‌های آنها بلوکه شده که این مساله ضرر و زیان فراوانی به واحدهای تولیدی وارد کرده است.

رئیس خانه صنعت و معدن خوزستان عنوان کرد: خریداران بسیار باهوش هستند و پول و سرمایه خود را در ازای محصولات بی کیفیت هزینه نمی‌کنند، بنابراین باید محصولاتی تولید کنیم که با ذائقه آنها سازگار باشد و در بازار آنها کشش فروش داشته باشد. اگر محصولات تولیدی ما دارای کیفیت مناسب و قیمت تمام شده پایین باشد، بازارهای مصرف جهانی به خوبی از این کالاها حمایت کرده و آنها را خریداری می‌کنند.

پناهی زاده ادامه داد: با توجه به رفع تحریم‌ها باید از بخش تولید حمایت کنیم زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که ایران دوباره تحریم نشود و ما باید از گذشته درس بگیریم. باید با حمایت از بخش تولید به رونق آن کمک کنیم زیرا بدون توجه و کمک به واحدهای تولیدی نمی‌توانیم به صادرات محصولات فکر کنیم.

وی گفت: اگر بخواهیم تولیداتی صادرات محور داشته باشیم باید به تعویض خطوط و ماشین‌آلات واحدهای تولیدی کمک کنیم تا آنها بتوانند به تولیدات و خطوط به روز دسترسی داشته باشند و این امر به تولیدات با کیفیت و صادرات محور کمک بسیاری می‌کند.

پناهی‌زاده تصریح کرد: عملکرد نامناسب مدیریتی و تحریم‌های داخلی یکی از مشکلاتی است که موجب از دست دادن بازارهای جهانی شده است و تا زمانی که فضای کسب و کار این گونه باشد، نمی‌توان به تولیدات صادرات محور امید داشت. با پیش‌بینی‌های انجام شده بدون توجه به تغییر و تعویض خطوط تولید و رفع موانع تولید، مانند مالیات و نرخ سود بانکی این امر ممکن نخواهد بود.

وی ادامه داد: تا زمانی که در بخش تولید مشکلات فراوانی وجود دارد چگونه می‌توانیم دنبال صادرات باشیم زیرا واحدهای تولیدی نمی‌توانند حیات روزمره خود را داشته باشند و مشکلات فراوانی دارند که ابتدا باید به آنها رسیدگی شود. اگر از تولیدکنندگان حمایت شود و فضای کسب و کار مساعد شود، می‌توانیم به دنبال صادرات باشیم و برای موفقیت دراین بخش تلاش کنیم.

پناهی‌زاده تصریح کرد: کشور ما در سالهای آینده مزیت انرژی ارزان را از دست خواهد داد و بنابراین اگر کارخانه‌ها و صنایع پرمصرف را ترمیم و به روز نکنیم در سالهای آینده با نرخ بالای حامل‌های انرژی دچار مشکل خواهیم شد و محصولات تولیدی ما دارای مبلغ تمام شده بالایی خواهند بود.

عضو هیات رئیسه خانه صنعت و معدن ایران اظهار کرد: باید مشکلات تولید را در درون کشور حل کنیم و به کشورهای غربی اعتماد نکنیم زیرا در سالهای گذشته بارها مساله تحریم بر بخش‌های مختلف تاثیر مخرب گذاشته است و تمامی تولیدکنندگان آسیب‌های فراوانی از مساله تحریم دیدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: