ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷
یادداشت اختصاصی مهدی آیتی نماینده مجلس ششم و فعال سیاسی

از 100 روز تا 100 ماه

برنامه 100 ماهه دولت شامل بخش عمده اي از دو برنامه 5 ساله پنجم و ششم توسعه ملي كشور خواهد بود و اين فرصت بسيار خوبي است كه دولت بتواند در يك برنامه ريزي جامع

تدبیر24 : دولت روحاني مصمم شده كه در طول 100 روز اول كاري خود در بخش هاي مختلف وزارتخانه ها كارهايي كوتاه مدت اما ناگهاني و شوك آور انجام دهد تا مردم در يك حركت كوتاه و حداقلي نشانه هايي اميدوار كننده را در زندگي خود احساس نمايند. اينكه دولت در چنين امري موفق بشود و بتواند الگوي كشورهاي پيشرفته را در 100 روز اول اجرايي نمايد خود نشان از عزم جدي دولت براي تغيير و تحول دارد.

 از طرف ديگر از آنجا كه معمولا دولت ها در جمهوري اسلامي ايران دو دوره 4 ساله يعني 8 سال بر سر كار هستند، بنظر مي رسد دولت پس از فراغت از برنامه 100 روزه مي بايستي خود را آماده يك برنامه حدودا نزديك به 100 ماهه (يعني 8 ساله) كند. برنامه 100 ماهه دولت شامل بخش عمده اي از دو برنامه 5 ساله پنجم و ششم توسعه ملي كشور خواهد بود و اين فرصت بسيار خوبي است كه دولت بتواند در يك برنامه ريزي جامع، معتدل و مدبرانه به برنامه پنجم و ششم توسعه ملي ورود نموده و ضمن اصلاح برنامه پنجم نسبت به تدوين برنامه ششم از هم اكنون آماده شود.

بطور مسلم ملت ايران با راي قاطع خود در 24 خرداد 92 در حالتي از انتظار و توقع از دولت تدبير و اميد مي باشد. مردم شعار اعتدال و توسعه دكتر روحاني را فراموش نكرده اند و خواهان آن هستند كه دولت تدبير و اميد با شعار شايسته سالاري به سرعت به سمت اعتدال و توسعه حركت كرده و حقوق اساسي ملت را در چهار عرصه سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي اولا احيا نموده و ثانيا ارتقاء و تعالي بخشد و اين مسئوليت سنگين و طاقت فرساي دولت يازدهم در يك برنامه 100 ماهه مي تواند كارنامه اي درخشان براي آن دولت باشد. انشاا...

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
نسترن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۲
0
3
ما که شوک زده نشدیم چون می دونستیم که این مرد کار رو درست می کنه
نظر شما: