اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۵۵۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸

رهبر گروه طالبان درگذشته است

منابع نزدیک به محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری و عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت افغانستان و همچنین منابع امنیتی این کشور می‌گویند که ملا عمر، رهبر گروه طالبان "دو یا سه سال پیش" درگذشته است.
  تدبیر24: این منابع که خواستند نامشان فاش نشود به بی‌بی‌سی گفتند که خبر درگذشت ملا محمد عمر از سوی حکومت پاکستان در اختیار مقام‌های افغان قرار گرفته است.

قرار است ریاست جمهوری افغانستان تا ساعاتی دیگر نشست خبری برگزار کند و احتمالا در این مورد صحبت کند.

گروه طالبان این خبر را هنوز رد یا تایید نکرده است اما یک سخنگوی این گروه می‌گوید که در این مورد بعدا صحبت خواهد کرد.

خبر کشته شدن و درگذشت رهبر گروه طالبان در چند سال اخیر به اشکال مختلف مخابره شده است اما اخیرا با برگزاری گفت‌وگوهای صلح میان نمایندگان افغان و گروه طالبان در پاکستان تعدادی از رسانه‌های پاکستان این خبر را منتشر کردند.

ملا عمر، رهبر گروه طالبان در سالهای گذشته از نظرها دور بوده و همه ساله با انتشار پیام‌های مناسبتی حرف‌هایش را از طریق وبسایت گروه طالبان به افراد این گروه رسانده است.

در این مدت جزئیاتی در مورد زندگی ملا محمد عمر منتشر نشده بود اما در اوایل امسال سخنگوی این گروه، زندگی نامه رهبر گروه طالبان را در ایمیلی به پنج زبان در اختیار رسانه‌ها قرار داد.

دولت افغانستان انتظار دارد که دور دوم گفت‌وگوهای صلح اسلام‌آباد میان نمایندگان گروه طالبان و هیات دولت افغانستان به زودی برگزار شود اما هنوز مشخص نیست که این خبرها تاثیری روی نشست‌های صلح خواهد داشت یا نه.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: