ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰

کودکان خجالتی را سرزنش نکنید

یک روانشناس کودکان گفت: والدین از سرزنش کودکان خجالتی خود پرهیز کنند.
 تدبیر24:  "مرضیه محبوبی" اظهار کرد: مهم‌ترین علت خجالتی بودن کودکان عدم‌اعتماد به نفس آن‌ها بوده که با احساس ضعف درونی همراه است.

وی افزود: کودک خجالتی معمولا تمایلی به حضور در جمع دیگران ندارد و معمولاً سرش را پایین می‌اندازد و سلام نمی‌دهد همچنین در پاسخ به سوال‌های دیگران از او سکوت اختیار می‌کند.

محبوبی با بیان اینکه والدین از مهم‌ترین الگوهای رفتاری کودکان هستند، تصریح کرد: اگر والدین با دیگران کم ارتباط داشته و از رابطه اجتماعی خوبی برخوردار نباشند احتمال اینکه فرزند آن‌ها خجالتی شود زیاد است.

وی عنوان کرد: اگر کمرویی کودکان درمان نشود این مشکل ادامه پیدا می‌کند تا جایی‌که در بزرگسالی نیز تبدیل به یک فرد خجالتی می‌شود که ممکن است به‌راحتی و در هر جایی حقش پایمال شود.

محبوبی افزود: جرأت و جسارت افراد خجالتی بسیار کمتر از افراد عادی است چراکه آن‌ها یک ضعف درونی را با خود یدک می‌کشند که مانع از ابراز وجود و توانایی‌هایشان می‌شود.

این روانشناس کودکان با بیان اینکه سرزنش و سرکوفت به کودک خجالتی راه حل مناسبی برای درمان آن نیست، یادآور شد: بهتر است در درجه اول خود پدر و مادرها الگوی مطمئن و مناسبی برای فرزند خجالتی خود باشند و در گام بعدی سعی کنند توانمندی‌های کودک خود را برجسته کنند و او را به یک باور مثبت از توانمندی‌ها و نکات مثبتش برسانند.

وی در پایان توصیه کرد: در صورتی‌که با راهکارهای گفته شده رفتار کودک خجالتی بهبود نیافت بهتر است برای درمان و پیشگیری از خجالتی شدن کودکان در بزرگسالی به مشاوره و روانشناس کودکان مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: