ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰

نصب پرده کعبه در سازمان ملل متحد

نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل متحد، بار دیگر پرده(پوشش) باب الکعبه را به این سازمان اهدا کرد که طی مراسمی در یکی از سالن‌های سازمان ملل رونمایی شد.
تدبیر24:   در مراسمی در محل سازمان ملل متحد در نیویورک، عبدالله بن یحیی المعلمی نماینده عربستان در سازمان ملل متحد و بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد از پرده باب الکعبه پس از تثبیت در مکان سابق آن در یکی از سالن‌های سازمان ملل متحد پس از نوسازی آن، پرده برداری کردند.

المعلمی در مراسمی که به همین منظور برگزار شد، در سخنانی به مراحل بافت پرده کعبه مشرفه در دوران‌های مختلف اشاره کرد و گفت: ملک فهد پرده باب الکعبه را به عنوان هدیه در سال 1983 میلادی به سازمان ملل متحد تقدیم کرد.

وی افزود: این پرده شامل بخش شرقی کعبه منقش به طلاکاری است و باب الکعبه و برخی از دست نوشته‌های آیات قرآنی در آن دیده می‌شود.

نماینده عربستان تصریح کرد: سازمان ملل متحد در سال 2014 میلادی در پی تعمیرات ساختمان دبیرخانه، پرده باب الکعبه را به کارگاه بافت پرده کعبه در مکه مکرمه برای نوسازی فرستاد و ما آن را به تصویر اصلی آن بازگرداندیم.

دبیرکل سازمان ملل متحد هم در سخنانی از وجود پرده باب الکعبه در یکی از سالن‌های سازمان ملل متحد ابراز خرسندی کرد و آن را هدیه ارزشمندی خواند و ابراز امیدواری کرد که این سالن، محل دیدار هیات‌ها و الهام بخش صلح و آشتی در جهان به سبب ارزش دینی و فرهنگی این پرده باشد.

در ادامه مراسم المعلمی سفیر عربستان اقدام به پرده‌برداری و رونمایی از پرده باب الکعبه کرد که بر روی دیوار سالن اندونزی مقر سازمان ملل متحد نصب شد.

سفیر عربستان در پایان هدیه‌ای به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد داد که حاوی ماکت پرده کعبه مشرفه بود.

در این مراسم، شماری از مسئولان سازمان ملل متحد و سفیران کشورهای عضو و برخی نمایندگان سازمان‌های بین المللی حضور داشتند.

سفیر عربستان از این که فرصتی برای قرار دادن مجدد پرده باب الکعبه در یکی از مهمترین سالن‌های سازمان ملل متحد فراهم شده است، ابراز خرسندی کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: