آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۵۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۳

این میوه‌ها را به کودکان زیر یک سال ندهید!

یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه کیوی، پرتقال و توت فرنگی نباید به کودکان زیر یک سال داده شود، گفت: والدین باید به موضوع آلرژیک بودن میوه در کودکان دقت کنند تا هنگامی که یک نوع از میوه را برای نخستین بار به کودک خود می‌دهند از این مشکل پیشگیری کنند.
 تدبیر24: دکتر کوروش جعفریان ، با بیان اینکه پرتقال، کیوی و توت فرنگی از رده میوه‌های دارای علائم آلرژیک هستند، افزود: خربزه، موز و طالبی هم می‌توانند علائم آلرژیک را به صورت خفیف در کودکان ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه کودک ممکن است با خوردن هریک از میوه‌های یاد شده علائم آلرژیک را نشان دهد، گفت: این موضوع به سیستم ایمنی کودک مرتبط می‌شود و به همین دلیل هر چه سیستم ایمنی بدن کودک ضعیف‌تر باشد، ممکن است به میوه آلرژی بیشتری نشان دهد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص علائم آلرژی بیان کرد: ممکن است نشانه‌ها از حالت خفیف تا شدید در فرد متغیر باشد که می‌تواند به صورت التهاب، تغییر رنگ در گونه و پوست، آبریزش بینی، چشم و حتی مشکلات تنفسی و شوک در موقعیت شدیدتر باشد.

جعفریان یادآور شد: والدین باید به موضوع آلرژیک بودن میوه در کودکان دقت کنند تا هنگامی که یک نوع از میوه را برای نخستین بار به کودک خود می‌دهند از این مشکل پیشگیری کنند.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه کیوی، پرتقال و توت فرنگی نباید به کودکان زیر یک سال داده شود چون علائم آلرژیک آنها بسیار است، در پایان خاطرنشان کرد: مصرف میوه در کودکان زیر شش ماه ممنوع است و پس از آن در هر ماه میوه‌ای خاص در برنامه غذایی گنجانده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: