ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۵۵۶۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲

تسویه بدهی پیمانکاران از تعهدات قطعی دولت است

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد:اصلاح نظام بانکی و تسویه بدهی ها، مورد تاکید دولت و شخص رئیس جمهور است که حتما انجام خواهد شد.
 تدبیر24اسحاق جهانگیری در جلسه برنامه جامع اصلاح نظام بانکی و توسعه بازار اولیه سرمایه که عصر روز گذشته (شنبه) برگزار شد، با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر تدوین برنامه جامع اصلاح نظام بانکی و توسعه بازار اولیه سرمایه، بر اهمیت این موضوع تاکید کرد و گفت: تدوین این برنامه و نیز تسویه بدهی دولت به پیمانکاران، از تعهدات قطعی دولت است که باید برای انجام آن راهکار‌های اجرایی تدوین کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری اینکه پس از دستور دکتر روحانی، موضوع اصلاح نظام بانکی به یک انتظار عمومی تبدیل شده، افزود:اصلاح نظام بانکی و تسویه بدهی ها، مورد تاکید دولت و شخص رئیس جمهور است که حتما انجام خواهد شد.

جهانگیری با تاکید بر داشتن جهت‌گیری روشن و برخورداری از اشتراک نظر برای تحقق اهداف، از دستگاه های ستادی اقتصادی دولت خواست مطالب مطرح شده و نظرات کارشناسی را به دقت مورد بررسی قرار دهند و تا جلسه آتی، جمع بندی نهایی خود را ارایه کنند تا بتوان یک برنامه زمانبندی برای اجرا تدوین کرد.

در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی نیز با بیان اینکه برای اصلاح نظام بانکی و تسویه بدهی های دولت نیازمند عزمی جدی و انسجامی همگانی در دولت هستیم گفت: اجرای این کار نیازمند انضباط و تدوین یک برنامه میان مدت است تا بتوانیم به اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی هم در این نشست با اشاره به اینکه حجم بدهی های دولت بسیار گسترده است، تسویه این بدهی ها را گامی موثر در جهت تقویت بخش خصوصی و خروج از رکود دانست و افزود: لازم است برای این کار یک اولویت‌بندی انجام شود تا شاهد آثار مثبت این اقدام بر اقتصاد کشور باشیم.

در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی، مشاور اقتصادی رئیس جمهور و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور نیز حضور داشتند گزارشی از جلسات تخصصی و کارشناسی مرتبط با برنامه جامع اصلاح نظام بانکی و توسعه بازار اولیه سرمایه ارایه شد.

در این نشست همچنین پس از تشریح و تبیین دلایل استفاده از اوراق بدهی برای تسویه بدهی دولت، راهکارهای پیشنهادی برای تسویه بدهی دولت به پیمانکاران و بانکها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد تا جلسه آتی دستگاه های اقتصادی ستادی دولت جمع بندی پیشنهادات را ارایه دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
0
0
جناب معاون اول یک فکری بحال ما بفرمائید بازنشسته فولاد تدبیر چاپ کن
نظر شما: