آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۵۵۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶

کریم انصاری‌فرد در یونان

کریم انصاری‌فرد به تیم پانیونیوس یونان نزدیک شد.
 تدبیر24جدایی کریم انصاری فرد از اوساسونا نزدیک است. مهاجم تیم ملی فوتبال ایران برای مذاکره با تیم پانیونیوس یونان به این کشور سفر کرده تا پس از توافق با این تیم وارد فوتبال یونان شود.

سایت دیاریو د ناوارا نوشت: انریکه مارتین، سرمربی اوساسونا اعلام کرد که خواهان او نیست و بدین ترتیب انصاری فرد در در لیست بازیکنان مازاد قرار گرفته است.

پس از حضور میلیچ و الکس سانچس درهای اوساسونا به طور کامل به روی این بازیکن ایرانی بسته شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: