آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۵۶۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷

منصور هادی جایی در یمن ندارد

رئیس جمهوری سابق یمن با بیان این که عربستان دشمن ملت یمن است اعلام کرد که منصور هادی جایی در یمن ندارد و باید محاکمه شود.
 تدبیر24علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین در مصاحبه‌ با پایگاه خبری "هافینگتون پست" ، عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن را در مورد انتقاد شدید قرار داده و تاکید کرد که وی هیچ جائی در یمن ندارد.

صالح همچنین عربستان را به دشمنی با مردم یمن و پناه دادن به کسانی که در گذشته تلاش کردند وی را ترور کنند متهم کرد گفت: عربستان دشمن ماست.

وی اقدامات انصارالله یمن در انجام حمایت موشکی به عربستان را در چارچوب دفاع از خود توصیف کرد.

علی عبدالله صالح تاکید کرد که روابط میان وی با مسئولان آمریکایی در دو حزب جمهوری خواه و دموکرات همچنان پابرجاست.

وی خاطرنشان کرد که راه حل بحران یمن فقط در چارچوب سازمان ملل و مذاکرات میان طرف‌های یمنی با نظارت روسیه امکان پذیر است.

قرار است متن کامل این مصاحبه به زودی منتشر شود.

اظهارات علی عبدالله صالح همزمان با سفر یک روزه خالد بحاح، معاون منصور هادی به شهر عدن صورت گرفت که به گفته منابع یمنی کوتاهی این سفر و خروج فوری بحاح به رغم ادعای دولت مستعفی مبنی بر کنترل بر شهر عدن، نشان دهنده عدم کنترل کامل بر این شهر است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: