آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۵۵۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱

آلکمار انتخاب آگاهانه‌ای بود/ برای دوران فوتبالم برنامه دقیقی دارم

مهاجم ایرانی نایمخن از پیوستن به این تیم ابراز رضایت کرد و آن را انتخابی آگاهانه توصیف کرد.
 تدبیر24علیرضا جهانبخش مهاجم جوان تیم ملی ایران بعد از دو سال حضور در نایمخن به آلکمار در لیگ برتر هلند پیوست و این فصل فرصت حضور در لیگ اروپا را دارد.

جهانبخش در مراسم معارفه خود به عنوان بازیکن جدید نایمخن با پیراهن شماره "9" گفت: خیلی خوشحالم که اینجا هستم. من در نایمخن روزهای خوبی داشتم و هواداران این تیم را فراموش نخواهم کرد. از بین پیشنهادهای زیادی که داشتم آلکمار را انتخاب کردم که این انتخاب کاملا آگاهانه بود. من برای دوران فوتبالم برنامه دقیقی دارم و هر گامی که بر می‌دارم با مشورت و تفکر زیاد است. می‌دانستم که مربی آلکمار علاقه زیادی به کار با جوانان دارد و این تیم نیز یک پله بالاتر از نایمخن است و به من کمک می‌کند که رفته رفته خودم را در اروپا پیدا کنم. خیلی خوشحالم که اینجا هستم و تمام تلاشم را برای پیشرفت تیم انجام می دهم.

ستاره جوان ایرانی گفت: فکر می‌کنم از دو هفته دیگر کارم را در آلکمار به صورت جدی آغاز کنم و امیدوار هستم این فصل بازی‌های خوبی برای تیم جدیدم انجام دهم.

آلکمار، در شمال غربی هلند در ایالت "نورث هولاند" یا همان "هلند شمالی" واقع است. در کشوری که شهرهای کوچک زیادی را در خود جای داده است، آلکمار حتی از نایمخن هم کوچک‌تر است اما اعتبار تیم فوتبال این شهر، آن را به یکی از مشهورترین شهرهای هلند برای علاقه مندان به فوتبال تبدیل کرده است.

آلکمار تاکنون دو بار فاتح لیگ هلند شده است که اولین آن به فصل 81-1980 و دومین و آخرین بار به فصل 09-2008 باز می‌گردد. در این سال، لوئیس فن خال، سرمربی کنونی باشگاه منچستر یونایتد و سابق بارسلونا و بایرن مونیخ، این تیم را با کسب 80 امتیاز و با قاطعیت قهرمان لیگ هلند کرد. فن خال که سال آخر دوران فوتبالش را در آلکمار پشت سر گذاشته بود، در فاصله سال‌های 2005 تا 2009، مربی این باشگاه بود و سپس راهی بایرن مونیخ شد. آلکمار پس از فن خال، افرادی همچون رونالد کومان، دیک ادووکات و مارکو فن باستن را بر روی نیمکت مربیگری خود دیده است.

سرمربی کنونی آلکمار، جان فن در بروم است که پس از دورانی موفق در اندرلخت بلژیک راهی این تیم شده است.

آخرین باری که آلکمار در لیگ قهرمانان اروپا حاضر شد به فصل 10-2009 باز می‌گردد که این تیم در گروه H تورنمنت، در حضور آرسنال، المپیاکوس و استاندارد لیژ، چهارم شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت، اگرچه آلکمار در جام یوفا، وضعیت خیلی بهتری را دنبال کرده است. آنها در ده سال اخیر، چهار بار در جمع 8 تیم پایانی لیگ اروپا حاضر شده‌اند. پس از نایب قهرمانی در فصل 81-80، آلکمار در فصل 05-2004 به نیمه نهایی یوفا رسید و در سال‌های 07-2006، 12-2011 و 14-2013، به جمع هشت تیم پایانی لیگ اروپا راه یافت. این تیم همچنین چهار بار قهرمان جام حذفی فوتبال هلند شده است که آخرین آن به فصل 13-2012 باز می گردد.

آلکمار در ورزشگاهی 17 هزار نفری بازی می کند که با توجه به اینکه جمعیت شهر به صد هزار نفر نمی‌رسد، خیلی کوچک نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: