تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۵۹۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹

بیماری "منیر" چیست؟

یک متخصص بیماری‌های‌ گوش‌ و حلق و بینی گفت: یکی از علل بوجود آمدن بیماری منیر، استرس و سوءتغذیه است.
  تدبیر24: دکتر فتح‌اله بهنود  تصریح کرد: "منیر" یکی از بیماری‌های گوش است. استرس، سوء تغذیه، واکنش خود ایمنی و ضربه از علل ایجاد این بیماری است.

وی با بیان اینکه بیماری "منیر" با بالا رفتن مایع درون گوش همراه است، افزود: به طور معمول بعد از سن بلوغ ایجاد می‌شود و این بیماری پیش‌رونده است. بالا رفتن فشار مایع درون گوش موجب فشار به جداره‌ها و در نهایت تخریب آن می‌شود.

بهنود در خصوص علائم این بیماری اظهار کرد: وز وز کردن گوش، صدای باد، هوهو کردن، سرگیجه، کم‌شنوایی عمیق، عدم تعادل، تهوع و استفراغ از نشانه‌های ابتلا به بیماری "منیر" است.

این متخصص گوش و حلق و بینی تصریح کرد: بیماران برای کنترل و کاهش علائم خود باید از هرگونه استرس دوری کنند، هنگام حمله دراز بکشند و گوش بیمار بالا قرار گیرد، اتاق کم‌نور باشد و رژیم غذایی کم نمک رعایت شود.

وی افزود: پزشکان جهت درمان این بیماری از داروهای آرام‌بخش برای سرکوب تحریکات سیستم عصبی و کاهش تعداد دفعات حملات استفاده می‌شود. از آنجا که حملات منیر بر اثر بالا رفتن فشار گوش ایجاد می‌شود از داروهای کاهش فشار گوش استفاده می‌شود تا با تسریع خون‌رسانی به بخش حلزونی فشار گوش کاهش یابد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۲
0
0
برادر تدبیر 24 !
سلام علیکم
خواهشمند مطلبی هم در باره ی بیماری منبر بنویسید .
علمای اعلام پیشین از پله ی اول منبر بالاتر نمی رفتند و با خشوع و احتیاط حرف می زدند . حالا هر کس می رسد بالاترین جا می نشیند و از آن بالا به مشتی مخاطب ریزه شده هر تحلیلی دلش می خواهد ارائه می دهد . نتیجه اش هم در باورها و رفتارها و استرس ها و خشم ها و در آمارها می بینید . این درخواست نه جسارتی به روحانیت است نه نظام مقدس جمهوری اسلامی بلکه درخواستی است که انسان شایسته ی شجاعی در این زمینه تنویر افکار بکند :
بیماری منبر .

بدرود.
نظر شما: