ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

رستورانی با عجیب‌ترین مواد اولیه/عکس

رستوران ها همیشه به دنبال طبخ بهترین غذا هستند زیرا غذای مناسب و رضایت مشتری است که آن ها را در رقابت با دیگر رستوران ها نگه داشته و کمک می کند تا به عناوین و جایزه های مختلف دست پیدا کنند.
تدبیر24: برای درست کردن بهترین غذا استفاده از مواد اولیه خوشمزه و مرغوب شرط اول است زیرا اگر مواد کمی بد باشند غذا را خراب می کنند و لذت خوردن آن را از مشتری خواهند گرفت به همین دلیل است که مواد اولیه می تواند تعیین کننده قیمت ها نیز باشد.
 


رستوران تازه تاسیس "راب اوگ استاب" که در کشور دانمارک آغاز به کار کرده است راهی عجیب را برای پخت غذاها در پیش گرفته است که شاید خیلی ها را به خود جذب نکند زیرا اگر کسی کمی روی غذا حساس باشد هرگز پا درون این رستوران نمی گذارد.

"سوفی سیل" که یکی از بازکنندگان این رستوران است در مورد نحوه طبخ غذا میگوید که آشپزهای این رستوران تنها مواد اولیه ای را در اختیار دارند که سوپرمارکت ها و مردم دور ریخته اند و به نوعی ته مانده خریدهای مردم، مواد اولیه غذاهای این رستوران شده است.
 

 

صاحب این رستوران در مورد ایده اولیه افتتاح آن نیز گفته است که صرفه جویی و جلوگیری از دور ریخته شدن غذاها پشتوانه این رستوران هستند.

این خانم اعتقاد دارد بسیاری از غذاهایی که ما دور می ریزیم ارزش خوردن دارد و باید استفاده شود. مشتریان این رستوران نیز از طعم و نوع طبخ غذاها بسیار راضی هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: