آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۶۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹

ارتش یمن دو تانک عربستان را منهدم کرد

شبکه تلویزیونی المسیره خبر فوری گزارش داد: ارتش یمن و کمیته های مردمی دو تانک ارتش عربستان سعودی را در حمله به یکی از پاسگاه های نظامی در منطقه المخروق استان نجران در جنوب عربستان منهدم کردند.
 تدبیر24: شبکه تلویزیونی المسیره خبر فوری گزارش داد: ارتش یمن و کمیته های مردمی دو تانک ارتش عربستان سعودی را در حمله به یکی از پاسگاه های نظامی در منطقه المخروق استان نجران در جنوب عربستان منهدم کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، در عین حال سخنگوی انصار الله یمن گفت خروج نیروهای ما از برخی استان ها، عقب نشینی تاکتیکی بود.

شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، «محمد البخیتی» سخنگوی انصارالله در یمن گفت شکست های روز جمعه این گروه، عقب نشینی تاکتیکی بوده است. وی افزود: این یک شکست نبود و در خصوص تعز، اوضاع کاملاً تحت کنترل است. با وجود این، ما نیروهایمان را از استان های شبوه، ابین و عدن خارج کردیم؛ این عقب نشینی تاکتیکی با هدف اعزام دوباره نیروهای ارتش و مردمی صورت گرفت. اوضاع میدان نبرد، این گونه ایجاب می کرد، زیرا حملات نوعی تبلیغات گمراه کننده را در رسانه ها ایجاد کرده بود. مردم متوجه نشدند که هدف ما از پیشروی به سمت جنوب (یمن)، حفاظت از مردم در برابر القاعده بود. اکنون این خود مردم و همچنین جنبش جنوب است که باید امنیت را در مناطق جنوب کشور تأمین کنند.

این مقام افزود: ما از آن بیم داریم که داعش و القاعده بر مناطقی که از آنها عقب نشینی کرده ایم، مسلط شوند.



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: